S webovým nástrojem si navolíte vaši minulost s The Walking Dead od Telltale
The Walking Dead: The Final Season Novinka S webovým nástrojem si navolíte vaši minulost s The Walking Dead od Telltale

S webovým nástrojem si navolíte vaši minulost s The Walking Dead od Telltale

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je také demo první epizody poslední série pro PS4 a Xbox One.

Reklama

Stejně jako předešlé série The Walking Dead od Telltale Games, i ta poslední nabídne možnost importovat do hry vaši uloženou pozici z dřívějška a přenést tímto způsobem rozhodnutí, která jste kdysi učinili. Může se však stát, že jste o uložené pozice přišli. Nebo jste je zanechali na jiné platformě. Nebo chcete poslední sérii rozehrát s trochu jinými volbami. Ať už je to jak chce, nyní si můžete vše důležité navolit pomocí webového nástroje na stránkách Telltale Games.

Takzvaný Story Builder se zaměřuje na celkový příběh Clementine, takže si v nástroji můžete navolit v první řadě volby spojené právě s touto ústřední postavou. Z toho důvodu například do značné míry chybí události rozporuplně přijaté a nepříliš kvalitní třetí série s podtitulem A New Frontier. Pochopitelně se možnosti netýkají ani samostatné minisérie Michonne.

Podmínkou pro plné využití Story Builderu je založený účet Telltale Games, díky němuž lze následně výslednou uloženou pozici nahrát do cloudu a použít v poslední sérii, jakmile se při jejím spuštění přihlásíte. Pokud jste ale dohráli A New Frontier nebo The Walking Dead Collection, můžete samozřejmě nahrát i lokální uloženou pozici, která v sobě může klidně obsahovat rozhodnutí učinená v prvních dvou sériích.

A jestli si chcete na PS4 a na Xboxu One zkusit poslední sérii před jejím zakoupením, už nyní najdete v obchodě dané platformy demoverzi, díky níž zažijete úvod první epizody víceméně srovnatelný s nedávno zveřejněnými záběry z hraní. Na PC demo k dispozici není. Samotná první epizoda bude k dispozici 14. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama