Sackboy: A Big Adventure bude v češtině
Novinka Sackboy: A Big Adventure bude v češtině

Sackboy: A Big Adventure bude v češtině

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Další PlayStation exkluzivita dostane podporu našeho jazyka.

Reklama

V posledních několika letech PlayStation dělá tuzemským fanouškům velkou radost tím, že jejich exkluzivity se ve velké porci případů dočkají české titulkové lokalizace, kdy dokonce například u Concrete Genie a předělávky MediEvil došlo i na český dabing.

Na tuto sérii českých překladů pak naváže i připravovaný spin-off Little Big Planet, jenž se jmenuje Sackboy: A Big Adventure, kde náš roztomilý hrdina bude cestovat různými lokacemi a bojovat proti místním hrozbám, a to i v kooperaci.

Přítomnost českých titulků dnes oznámila tuzemská pobočka PlayStationu na svých stránkách na Facebooku. Překlad této hry pak jistě dává velký smysl už jen díky rodinnému zaměření hry.

Můžeme tedy jen doufat, že se podobné péče dočká i spin-off Spider-Man: Miles Morales a předělávka temného Demon's Souls.

Sackboy: A Big Adventure bude v češtině

Další pozitivní zprávou je fakt, že u nás taktéž bude dostupná speciální edice, kterou jsme si představili v našem starším článku. Pro připomenutí udávám, že bude kromě hry navíc obsahovat plyšáka hlavního hrdiny v tygřím kostýmku, malý artbook, digitální artbook, digitální soundtrack, 20 avatarů a další kostýmy a emoty přímo do hry, přičemž její cena je stanovena na 2 599 Kč.

Sackboy: A Big Adventure bude v češtině

Všechny fyzické varianty si můžete předobjednat v obchodě Xzone. Zakoupené PS4 verze budou mít možnost upgradu na PS5 zdarma, kdy lze převést i případné uložené pozice. Hra vychází 12. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama