Novinka Sackboy: A Big Adventure v příběhové ukázce

Sackboy: A Big Adventure v příběhové ukázce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Roztomilý hrdina a jeho další peripetie.

Reklama

Pokud si budete kupovat konzoli PlayStation 5 při jejím listopadovém vydání, tak se dost možná rozmýšlíte nad tím, jakou launchovou first-party hru s ní pořídíte.

Většina z vás možná dá přednost velice dobře vypadajícímu remaku Demon's Souls či novému komiksovému dobrodružství v podobě Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Rozhodně bychom ale neměli zapomenout, že společně s těmito tituly vychází ještě jeden, který by mohla ocenit celá rodina.

Tím je nové (malé) velké dobrodružství ikonického a roztomilého Sackboye v jeho nové hře Sackboy: A Big Adventure, ke které aktuálně vyšla nová, tentokrát příběhová ukázka, v níž se projevuje i milý a neskutečně chytlavý hudební doprovod (hlavně na konci).

V samotném titulu se dočkáte rozhodně velké porce skákání v nápaditě navrhnutých úrovních, ale také budete plnit různé výzvy a bojovat s nepřáteli a bossy. To navíc můžete dělat i v kooperaci s dalším hráčem, která bude dostupná i lokálně. Jen na PS5 bude potřeba nakoupit více DualSense ovladačů.

Každopádně neostrouhají ani majitelé PS4, jelikož i na jejich stroj se hra podívá. Příjemné posléze je, že titul nabídne bezplatný upgrade na verzi pro novou konzoli a taktéž se vám přenesou i uložené pozice.

Předobjednávku můžete vytvořit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama