Sága Arkham pokračuje, Batman: Arkham Origins odhalen
Batman: Arkham Origins Novinka Sága Arkham pokračuje, Batman: Arkham Origins odhalen

Sága Arkham pokračuje, Batman: Arkham Origins odhalen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

36

GameInformer odhaluje svou květnovou obálku a nemohl si vybrat nic lepšího, než návrat Temného rytíře v jedné z nejlepších herních adaptací vůbec.

Reklama

Retrospektivní výlety jsou teď v kurzu. Mladičká Lara své znovuzrození zvládla s přehledem a vývojáři světových studií začínají přemítat o tom, koho by bylo vhodné oživit následovně. O dalším dílu skvělého Arkhamu bylo řečeno mnoho, teprve nyní však máme před sebou oficiální odhalení. Batman: Arkham Origins dorazí ještě letos a vezme nás na řádně temnou jízdu.

Bohužel, velké obavy máme z vývojářů. Rocksteady totiž hodilo ručník do ringu a pokračovat v boji bude interní studio Warner Bros. Games Montreal, kterému pomůže Eric Holmes, vedoucí návrhář sandboxových titulů The Incredible Hulk a Prototype. Dobrou zprávou je, že Rocksteady vývojářům propůjčilo veškeré herní podklady i modifikace Unreal enginu, na kterém hra poběží. Nezbývá tedy, než se modlit, aby to kluci z Warner Bros. nezpackali v příběhu.

Ten by nás měl zavést, jak již název napovídá, do dob zrození Temného rytíře a jeho počátků. Bude to doba, kdy se hrdina vyrovnával se smrtí svých rodičů a začínal svou dlouhou pouť za pomstou a spravedlností. Velmi důležitým atmosférickým prvkem má být první setkání s mnoha padouchy univerza Batmana, což bude pro fanoušky zajisté lahůdkou. Potvrzen zatím byl pouze zabiják Deathstroke, kterého můžeme vidět i na obálce.

V následujících dnech bychom se o titulu měli dozvědět mnohem více, stejně jako spatřit první screenshoty a trailer. Zajímavě zní rozhodně i spin-off Batman: Arkham Origins Blackgate, který se připravuje exkluzivně pro handheldy Nintendo 3DS a PSV. O něm ještě uslyšíme.

Batman: Akrham Origins se chystá na trh už 25. října letošního roku pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. Těšíte se?

"WB Games Montréal má neuvěřitelně talentovaný tým, který spolupracuje s Rocksteady," nechal se slyšet Martin Tremblay, prezident Warner Bros.

"Studiu je ctí mít možnost vytvořit Batman: Arkham Origins, novou kapitolu úžasné série. Jsme velkými fanoušky této série a jsme odhodlání vytvořit hru, která nabídne hráčům to, co mají rádi, stejně možnost zahrát si za mladšího Batmana se svěžím příběhem v rozsáhlém světě," řekl Reid Schneide, viceprezident a výkonný producent WB Games Montréal.

Obal hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama