Saints Row 2 je zdarma pro všechny z GOG.com
Saints Row 2 Novinka Saints Row 2 je zdarma pro všechny z GOG.com

Saints Row 2 je zdarma pro všechny z GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Stačí si hru přidat do vaší knihovny v průběhu následujících 48 hodin a zůstane vám napořád. <strong>Nyní i na Steamu.</strong>

Reklama

Update: Saints Row 2 zdarma můžete nyní získat i na Steamu. Podmínky jsou podobné, stačí zamířit na stránku hry a tlačítkem Instalovat hru ji přidat do vaší Steam knihovny. Poté zůstane v knihovně napořád, přičemž není třeba hru skutečně stahovat a instalovat, aby vám zůstala. To lze provést kdykoliv v budoucnu.

Na aktivaci však v tomto případě máte jen 24 hodin.

Původní zpráva (13:00): Už mnohokrát jsme tu měli akce, díky nimž lze zdarma a napořád získat určitou hru, když ji včas aktivujete. Nejinak je tomu i v případě obchodu GOG.com, který nově rozdává PC verzi Saints Row 2 z roku 2009.

Co pro získání Saints Row 2 musíte udělat? Stačí mít založený účet na GOG.com, přihlásit se s ním a na hlavní stránce kliknout na lištu s odpočtem a tlačítkem GET FOR FREE. Poté se vám hra přidá do vaší knihovny, odkud si ji můžete kdykoliv v budoucnu stáhnout. Nabídka trvá dna dny, potažmo 48 hodin, po jejichž uplynutí bude hra zase placená, takže v případě zájmu neváhejte.

Jednotlivé díly série Saints Row také nově podporují službu GOG Connect. Jestli vlastníte na Steamu další hry ze série a chcete je mít i na GOGu, třeba pro potřeby zálohy nebo stažení kopie bez protipirátské ochrany, stačí mít propojený účet obou obchodů. Stránka GOG Connect by následně příslušné hry ve vaší Steam knihovně měla detekovat a po schválení se objeví v knihovně her, které na GOGu vlastníte.

A když už je řeč o Steamu, na Steam Workshopu Saints Row 4 se včera objevila oficiální kolekce skinů inspirovaných chystanou hrou Agents of Mayhem, která je jakýmsi spin-offem Saints Row série. Balíček zahrnuje kosmetické skiny postav a zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama