Saints Row 4 může později vyjít i na next-gen konzole
Saints Row 4 Novinka Saints Row 4 může později vyjít i na next-gen konzole

Saints Row 4 může později vyjít i na next-gen konzole

Michal Burian

Michal Burian

7

V současné době se ale vývojáři plně věnují verzím pro aktuální generaci konzolí a PC.

Reklama

Není pochyb o tom, že většina vydavatelských společností bude chtít své hry nabídnout hráčům také na next-gen konzolích, které teprve vyjdou. Jednou z takových her by mohla být i šílená akce Saints Row 4. Ta je sice aktuálně oznámena na 20. srpna pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, tvůrci ale tvrdí, že jim nic nebrání vytvořit eventuálně verze i pro PlayStation 4 a nový Xbox.

V současné době se ale plně věnují verzím pro aktuální generaci konzolí a PC.

"Nechtěli jsme pracovat na platformách, které nemusí být v době vydání hry na trhu, proto jsme se zaměřili na PC, PS3 a Xbox 360 verze," prozradil hlavní designér Scott Phillips ze studia Volition serveru VG247.

Phillips následně dodal, že právě teď next-gen verze nejsou v plánu, to ale neznamená, že by Saints Row 4 nakonec nemohlo vyjít pro PS4 a nový Xbox.

Jeho vyjádření je nicméně v rozporu s tím, který řekl senior producent Jim Boone webu VideoGamer minulý měsíc. Ten se nechal slyšet, že Saints Row 4 bude vydáno pouze na PC, PS3 a Xbox 360.

Tak uvidíme, jak to nakonec bude. Třeba tvůrčí celek změnil názor a nakonec se rozhodl po srpnovém vydání věnovat se také next-gen verzím. Nové konzole by se na trhu měly objevit koncem roku, minimálně již odhalený PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama