Samorost 3 se dostal na Steam
Samorost 3 Novinka Samorost 3 se dostal na Steam

Samorost 3 se dostal na Steam

Michal Burian

Michal Burian

14

Na Steam Greenlightu bojuje pokračování české adventury. <strong>Aktualizace:</strong> Hra se úspěšně probojovala na Steam.

Reklama

Aktualizace: Tak tohle bylo vážně rychlé. Hlasování hráčů přineslo své ovoce už dva dny po uvedení Samorostu 3 na Steam Greenlight a vydání hry na Steamu je tak nyní schváleno a zjevně mu nic nebrání.

Původní zpráva (16. 11. 2015 13:43): České nezávislé studio Amanita Design, které nám přineslo Samorost (2003), Samorost 2 (2005), Machinarium (2009) nebo Botanicula (2012), spustilo na Steam Greenlightu kampaň, která má za cíl dostat třetí díl krásné adventury Samorost na Steam.

Vydání Samorostu 3 je potom naplánováno ve verzích pro PC a Mac na začátek příštího roku. Sami tvůrci o hře tvrdí, že jde o mnohem větší a ambicióznější projekt, na kterém pracují dlouhých pět let.

Pokud tedy chcete Samorost 3 podpořit, zavítejte na Steam Greenlight a pomozte malému skřítkovi, aby dostal zelenou a mohl se prodávat na Steamu.

Já už jen připomenu, že skřítek najde podivnou flétnu (magickou, samozřejmě), která mu umožní ve vesmírné lodi prozkoumat pět různých planet a čtyři měsíce. Pomocí kliků budete řešit mnoho záhad ve světě, který je ručně malovaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama