Samurai Warriors 4: Empires dorazí na jaře 2016
Samurai Warriors Novinka Samurai Warriors 4: Empires dorazí na jaře 2016

Samurai Warriors 4: Empires dorazí na jaře 2016

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Prozatím poslední díl série, která je v Japonsku známá jako Sengoku Musou, vychází v Evropě 11. března.

Reklama

Titul Samurai Warriors 4: Empires vyšel v Japonsku letos v září a jde o prozatím poslední a podle slov autorů "ultimátní Musou hra s podrobováním území".

Hra je vytvořena na enginu a ve stylu předchozí hry Samurai Warriors 4-II a společnost Koei Tecmo nyní oznámila její vydání také na západě. V Evropě bude k dostání pro konzoli PlaySattion 4 v krabicové i digitální podobě, ale pro konzole PlaySation 3 a PS Vita vyjde pouze digitálně a to 11. března 2016.

Samurai Warriors 4: Empires poskytuje hráčům alternativní pohled na události, který se odehrály ve "čtvrtých" dílech série Samurai Warriors, zasazených nyní do historicky věrohodné krajiny. Hráči mají možnost vytvořit si svou vlastní postavu a sloužit v nižších řadách armády, postupně pak zlepšovat a upevňovat svou pozici a nakonec ovládnout celou zemi.

Nabízí vylepšené prvky simulace, včetně nové funkce nazvané Resident Internal Affairs. Pod tímto pojmem si můžeme představit místnost, ve které můžete rozdávat příkazy a zjišťovat informace o vývoji vojenských událostí. Výhodou je, že zde můžete v klidu jednotlivým válečníkům přiřazovat jejich povinnosti a konfigurovat umístění v boji.

Samurai Warriors 4: Empires je po devítileté přestávce návratem značky Empires do univerza této Samurai Warriors série. Po vydání Samurai Warriors 2 Empires pro PlayStation 2 v roce 2007 se série podstatně rozrostla a stala se jedním z nejúspěšnějších a nejuznávanějších titulů ve Warriors vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama