Sběratelská edici Batman: Arkham Origins oficiálně představena
Batman: Arkham Origins Novinka Sběratelská edici Batman: Arkham Origins oficiálně představena

Sběratelská edici Batman: Arkham Origins oficiálně představena

Michal Burian

Michal Burian

31

Majitelé této edice se mohou těšit na vysoce detailní 30cm figurku Batmana jak drží Jokera a další bonusy, včetně DLC.

Reklama

V polovině července jsme se dozvěděli o sběratelské edici Batman: Arkham Origins, kterou předčasně odhalil francouzský server PS3Gen. Dnes edici oficiálně oznámila vydavatelská společnost Warner Bros i s detailnějšími informacemi o obsahu.

Sběratelská edice Batman: Arkham Origins je určena pro Velkou Británii, respektive Evropu. Ta pro Severní Ameriku bude odhalena příští týden. V UK se bude prodávat za necelých 80 liber (cca 2407 Kč) a obsáhne vysoce detailní 30cm figurku Batmana jak drží Jokera, 80-stránkový artbook a Assassin’s Intel Dossier pack.

Co se týče dodatečných balíčků, tak půjde o 1. Appearance Batman Skin DLC, Deathstroke Challenge Pack DLC pro všechny Challenge s dvěma bonusovými mapami a bonus v podobě Deathstroke skinů.

PS3 verze navíc obsáhne Knightfall pack s exkluzivním obsahem.

V Evropě by tato sběratelská edice měla stát 99 euro (cca 2574 Kč). Jakmile bude oznámena pro náš trh, budeme vás informovat o ceně a možnosti předobjednat.

Hlavní hrdina tak bude mladší, živější, ale rovněž výbušnější a arogantnější, neboť doposud nepotkal soka, jenž by se mu co do síly, schopností a intelektu vyrovnal. Hráči tedy budou víceméně sledovat, jak se z něj stává trpělivý a rozvážný lovec neřádů, kterého znají a milují. Nemálo by mu s tím měl pomoci hlavní záporák titulu, Deathstroke. V Arkham Origins se prý objeví jeho nejlepší verze napříč médii a není pochyb o tom, že dá maskovanému strážci zákona pořádně zabrat.

Stejně tak jistě neuškodí, že každý jeden boss ve hře bude podle autorů zcela unikátní, a jejich zdolání bude vyžadovat pokaždé diametrálně odlišný přístup. Comeback by rovněž měla zaznamenat rozháraná psychika nepřátel.

Více se o hře dočtete v našem kompletním zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama