Scavengers se ukazuje v prvním gameplay traileru
Scavengers Novinka Scavengers se ukazuje v prvním gameplay traileru

Scavengers se ukazuje v prvním gameplay traileru

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Venku skoro 30 stupňů na slunci, co takhle se zchladit mrazivým trailerem z období Nové doby ledové?

Reklama

Scavengers je kooperativní a zároveň kompetitivní záležitost, která zanese hráče do světa, jenž padl vlivem kataklyzmatických událostí do Nové doby ledové. Vašim cílem je přežít toto smrtící prostředí, posbírat co nejvíce surovin unesete a vrátit se zpět do vesmíru, kde je teplo a bezpečno... Tedy alespoň tepleji a bezpečněji. Ve stejný moment co tento úkol provádíte vy, nebo třeba vaše skupina, ostatní lidé dělají to stejné. Všichni tak můžou spolupracovat a podělit se o společnou kořist. Kdo by ale něco takového dělal, když vám hra dá i tu možnost zabít a oloupit ty, kteří svojí pílí a tvrdou práci všechny suroviny nasbírali. Je tedy potřeba neustále být na pozoru, jestli vás nemá v plánu přepadnou nějaká nepřátelská banda.

Čeká nás dynamické počasí, nebezpečná fauna, která dokáže přežít i v těch nejtěžších podmínkách, a různé události a výzvy, které povedou hráče k větší spolupráci, nebo naopak k častějším střetům. Za jejich plnění pak budete odměněni větším počtem zkušenostních bodů a samozřejmě speciálními kosmetickými doplňky.

Scavengers dorazí nejprve na PC někdy v roce 2020. Konzolisté si budou muset nějakou chvíli počkat. Pokud by však PC hráči nemohli vydržet, již teď se můžete na oficiálních stránkách přihlásit do prvního testu, který nás v budoucnu čeká. Budete tak prvními dobrodruhy, kteří navštíví Novou dobu ledovou ve hře Scavengers.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama