Scénář Call of Duty: Advanced Warfare se psal dva a půl roku
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Scénář Call of Duty: Advanced Warfare se psal dva a půl roku

Scénář Call of Duty: Advanced Warfare se psal dva a půl roku

Michal Burian

Michal Burian

56

Prozradil to sám spoluzakladatel studia Sledgehammer Games.

Reklama

Activision už při oznámení nového Call of Duty tvrdil, že Advanced Warfare bude mít propracovaný příběh, na který se bude ještě dlouho vzpomínat. Jestli je to pravda, si budeme moci ověřit až v listopadu, kdy hra oficiálně vychází. Něco málo naznačil Glen Schofield, spoluzakladatel Sledgehammer Games.

Ten na svém Twitteru odpovídal na dotaz jednoho fanouška a prozradil, že napsání scénáře trvalo dva a půl roku. To je dlouhá doba. Můžeme se pouze dohadovat, zda půjde skutečně o zajímavou singleplayerou část nebo se psaní protáhlo kvůli různým verzím scénáře, které se upravovaly.

Co myslíte, bude dlouhá práce na scénáři vidět i v samotné kampani, třeba délkou, která by mohla být konečně delší než šest hodin jako je to u většiny stříleček?

Call of Duty: Advanced Warfare se odehrává ve věrohodně ztvárněné budoucnosti roku 2054, kde se staly dominantními ozbrojenými silami privátní vojenské skupiny. Věrohodná má být z toho důvodu, že Sledgehammer Games vše dlouho zkoumali a konzultovali s pověřenými osobami - odborníci přes filmy, armádu a sci-fi. Vžijeme se do mariňáka Mitchella v jednotce žoldáků bojujících za mír na Zemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama