Scénář pro filmovou adaptaci Gears of War napíše scenárista Duny
Filmy/Seriály Gears of War Novinka Scénář pro filmovou adaptaci Gears of War napíše scenárista Duny

Scénář pro filmovou adaptaci Gears of War napíše scenárista Duny

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

Známe první klíčové jméno pro nadcházející snímek od Netflixu.

Reklama

Loni v listopadu bylo oznámeno, že se akční série Gears of War dočká hrané filmové adaptace, o kterou se postará Netflix, jenž navázal spolupráci s vývojáři z The Coalition. Dosud jsme o projektu nevěděli prakticky nic, nyní ale přišel magazín Variety s prvním důležitým jménem.

Dozvěděli jsme se, že scénář napíše Jon Spaihts, který v minulosti napsal scénáře pro filmy jako Prometheus, Doctor Strange, The Darkest Hour, Passengers či dosud nejnovější Dunu, filmovou adaptaci slavné sci-fi knižní série z pera Franka Herberta. Podle vývojářů z The Coalition je Spaihts skutečným fanouškem série Gears of War.

"Gears of War je jedna z nejlepších akčních her všech dob s pestrými postavami, nádherně vystavěným světem a soubojovým systémem, který ukazuje krutost války a důležitost parťáků po vašem boku," říká Spaihts. "Chce to být filmem a jsem nadšený, že mám příležitost pomoct tomu, aby se to stalo."

Další informace zatím neznáme a zřejmě ještě nějakou potrvá, než film vyjde. Kromě této adaptace v Netflixu vzniká také seriál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama