Schopnosti Reflectorů z Blue Reflection detailněji
Novinka Schopnosti Reflectorů z Blue Reflection detailněji

Schopnosti Reflectorů z Blue Reflection detailněji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Tváří v tvář proti velkému množství démonů pomohou pouze magické útoky.

Reklama

Společnost Koei Tecmo uvolnila sadu nových informací, video a screenshoty ze hry Blue Reflection, pomocí kterých podrobněji popisuje schopnosti Reflectorů a bojový systém hry.

Hlavní hrdinky Hinako, Yuzu a Lime se při přechodu do prostoru Common ​​transformují do svých kouzelných forem, které jim dovolují pohybovat se volně po nepřátelské dimenzi. Tato forma, zvaná Reflector, jim také dovoluje postavit se čelem velkému množství démonů, žijících zde a získat životodárné fragmenty Etheru.

V boji můžete vybírat z velkého seznamu kouzelných útoků. Když ale dívky útočí, brání se anebo používají různé podpůrné schopnosti, vyčerpají svůj zdroj magických schopností Ether. Pro další nashromáždění této síly musí provést Ether Charging, který ale ve výsledku nejen že nabije dívky větší silou, ale přidá jim i schopnost používat proti svým soupeřům silnější útoky.

Jakmile pak mají nabito dostatečné množství Etheru, mohou odemknout také schopnost Overdrive a následně postupně používat výměnou za tuto kouzelnou energii několik dovedností. Klíčem k úspěšnému zvládnutí boje je právě strategické použití Overdrive, protože když je Ether vyčerpán hodně, musíte opětně provést Ether Charging a dívky tím vlastně na chvíli oslabit.

Démoni ale nejsou jedinými nepřáteli Hinako, Yuzu a Lime, čelit budou také gigantickým tvorům Sephira, kteří nejen že jsou daleko mocnější, ale také od nich hrozí úplné zničení světa. Postavit se tváří v tvář těmto oponentům je holý nesmysl a tak musí dívky požádat své kamarády o podporu. Před bitvou si mohou hráči pro každou z Reflectorů vybrat až čtyři podpůrné spojence. Když se dívky ocitnou v úzkých, mohou požádat o pomoc. Ta přichází v podobě silných útoků, které Sephiru značně poškodí, nebo naopak mohou využít léčebné schopnosti a uzdravit se.

Může se také stát, že hráči hromadí v boji proti Sephiře dostatek Etheru a podaří se jim vylepšit schopnost Guard. Reflector pak může uvolnit svou kouzelnou sílu a vytvořit bariéru, kterou nemohou proniknout ani největší bytosti.

Abyste si udělali představu, jak Ether a schopnosti Reflectorů ve hře fungují, podívejte se níže na nové gameplay video spolu se screenshoty a uměleckými kresbami Sephiry, které budou muset Hinako a její přátelé zastavit, aby zachránily svět.

Blue Reflection vychází v Evropě fyzicky i digitálně pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Steam) 29. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama