Schopnosti skupiny ve Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Schopnosti skupiny ve Star Wars: The Old Republic

Schopnosti skupiny ve Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Stejně jako ve všech ostatních hrách od BioWare, i v The Old Republic dostaneme možnost vést vlastní skupinu bojovníků. Co všechno dokážou?

Reklama

V zásadě jde víceméně o klasiku známou třeba z Mass Effectu nebo Dragon Age, ale tentokrát naši AI parťáci dostanou možnost plnit více úkolů najednou. Jeden příklad za všechny: V roli sithského mistra vám třeba někdo dá za úkol zničit nedaleké skladiště a někomu jinému se zachce trochy Jediské krve. Takže spolu s vaší skupinou jdete srovnat skladiště se zemí, a v tu chvíli vám cestu přeruší skupina Jediů. V tom případě to nebude jako v jiných RPG, kde bychom museli zabít Jedie, jít si pro odměnu a teprve pak se vrátit zruinovat skladiště. V The Old Republic tohle půjde hezky pohromadě. Takže jen tak mimochodem sejmeme Jedie a pokračujeme v cestě za demolicí skladiště, abychom si pak odměnu vyzvedli najednou bez zbytečných návratů.

Navíc BioWare chystá i jednu zvláštnost, a to aktivitu vaší skupiny, i když zrovna budete offline. Takže nebude problém vaše parťáky trochu zaúkolovat, hru následně vypnout a zajít si na nákup, a po návratu a opětovném nalogování zjistit, že se kolegům zadařilo a máte usnadněnou práci.

Nakonec tvůrci zdůrazňují, že bude dost důležité mít se členy skupiny dobré vztahy. Pokud je naštveme, jejich aktivita a schopnosti se zákonitě sníží a pro nás tak bude všechno těžší a těžší. A samozřejmě naopak, jestli se budeme chovat hezky, budou nám parťáci nadšení oplácet a stanou se mnohem schopnějšími než normálně.

Star Wars: The Old republic vyjde nejdřív v druhé polovině příštího roku pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama