Schovalo Valve tajnou zprávu o Half-Life 3?
Half-Life Novinka Schovalo Valve tajnou zprávu o Half-Life 3?

Schovalo Valve tajnou zprávu o Half-Life 3?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

27

Poslední dobou se spekulace ohledně třetího dílu Half-Life množí jako houby po radioaktivním dešti. Je tedy na čase přiložit další dříví do ohně.

Reklama

Síla internetu je všemocná a tam, kde chybí oficiální potvrzení vývojářů doráží komunita se svou analytickou schopností.

Po nedávno odhalené tajemné stránce, poukazující na přípravu veleočekávaného návratu Gordona Freemana, se fanoušci začali nedůvěřivě dívat směrem k Valve. Že by ti hoši něco skrývali a už dávno rozjeli promyšlenou marketingovou kampaň?

Podobná situace se stává stále reálnější, o to více, když nyní máme možnost spatřit další díl této složité hádanky. Nebudeme zbytečně zabíhat do matoucích detailů a představíme vám nejnovější obrázek, který se podařilo ukořistit komunitě.

Jen divná rozmazaná čmouha na černém pozadí, řekněte si. Pojďme se ale podívat na obrázek lodě Borealis, která úzce spojuje Portal a Half-Life a kde se podle předpovědí má třetí díl odehrávat. Nezdá se vám onen obrázek trochu povědomý?

No dobře, je z trochu jiného úhlu a podstatně blíže. Pojďme tedy blíž.

Podle posledních dvou obrázků je zcela zřejmé, že se jedná o úryvek komunikačního centra na lodi Borealis, který je navíc snímán přímo z ní, resp. zevnitř. Poslední obrázek totiž jasně dokazuje, že obě scenérie do sebe zapadají.

Co si o tom myslíte vy? Jedná se jen o obyčejný klam, nebo se nám Valve snaží něco říct?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama