Screenshoty ukazují Chuchel a jeho grafiku
Chuchel Novinka Screenshoty ukazují Chuchel a jeho grafiku

Screenshoty ukazují Chuchel a jeho grafiku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Nová hra od českého studia Amanita Design vypadá opravdu zajímavě.

Reklama

Včera jsme se dozvěděli, že Chuchel, nová adventura od tvůrců Botaniculy ze studia Amanita Design, dorazí na trh už 7. března, a to ve verzi pro PC a Mac. Dnes na oznámení konkrétního data vydání navazujeme několika screenshoty.

Společným prvkem nových obrázků je samozřejmě hlavní hrdina Chuchel. Všimnout si ale můžete i mnoha dalších, opravdu bizarně vypadajících tvorů a na pohled minimalistické, ale rozhodně působivé a dobře vypadající grafiky.

Fanoušky a příznivce digitálních bonusů by pak mohla potěšit skutečnost, že jakmile Chuchel vyjde, na Steamu bude k dostání kromě samotné hry i soundtrack od skupiny DVA doplněný o artbook v digitální podobě. Dá se očekávat, že podobně jako v případě předešlých titulů od Amanity si budete moci bonusy pořídit jako DLC nebo jako součást dražší edice hry.

Pokud vám Steam z nějakého důvodu nevoní, budete si moci Chuchel zakoupit i přes GOG.com, kde dostanete ještě tapety na plochu a avatar. A jestli chcete dát přednost mobilní verzi pro iOS a Android, měli byste se dočkat ve druhém čtvrtletí letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama