Screenshoty z Call of Duty: Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Screenshoty z Call of Duty: Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered

Screenshoty z Call of Duty: Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Navíc došlo k odhalení zombie módu a potvrzení měsíční exkluzivity na DLC pro PS4.

Reklama

Reklamní masáž týkající se nového Call of Duty a remasteru téměř devět let staré klasiky se pomalu začíná rozjíždět, a tak tu máme i nové screenshoty z obou projektů. Některé obrázky z Infinite Warfare nevypadají vůbec špatně, tak doufejme, že finální verze nabídne stejný vizuál bez výrazného znásilňování prehistorického enginu, které by se nepříznivě promítlo na výkonu hry. Screenshoty z Modern Warfare Remastered naopak ukazují úrovně Crew Expendable a War Pig.

K dispozici jsou také boxarty obou titulů a nechybí ani nějaké nové informace o Infinite Warfare. Zaprvé, PS4 verze se bude moci stejně jako Black Ops 3 těšit z měsíční exkluzivity na všechny placené DLC balíčky.

Zadruhé, Infinite Warfare nabídne kooperativní režim ve formě zombie módu. Pokud nepočítáme skrytý bonus v Advanced Warfare od Sledgehammeru, zombie mód je už od dob World at War doménou Treyarchu, takže je zajímavé vidět, že zombíky přebírá i Infinity Ward, byť ve zcela samostatném univerzu. Očividně se tak musíme rozloučit s vidinou na pokračování Extinction módu z Ghosts, který nabídnul boj s mimozemšťany, nebo na obdobu Special Ops z Modern Warfare 2 a MW3.

Více o zombie módu v Infinite Warfare se máme dozvědět časem, tvůrci navíc lákají na evoluci systému pohybu v multiplayeru. Advanced Warfare se snažilo pohyb obohatit pomocí exoskeletonů, v Black Ops 3 na to tvůrci šli za pomoci jetpacku a možnosti běhání po zdech, takže uvidíme, s čím přijde Infinite Warfare. Osobně jsem ale přesvědčený, že půjde o další munici pro odpůrce posledních dílů série.

Infinite Warfare

Modern Warfare Remastered

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama