Screenshoty z DLC Dragon of the North pro NiOh
Novinka Screenshoty z DLC Dragon of the North pro NiOh

Screenshoty z DLC Dragon of the North pro NiOh

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Akční RPG se 2. května rozroste o první expanzi.

Reklama

Za pár dní vychází nové rozšíření pro akční RPG NiOh, pojmenované Dragon of the North. Jak už jsme vás několikrát informovali, 2. května se hráči dostanou do severních provincií Japonska, projdou si nové scénáře, dostanou nové typy zbraní, setkají se s novými postavami, novými strážními duchy a novými yokaii.

Tato nová kapitola se odehrává až po Williamově odvážném vítězství, které spustilo v Japonsku obnovu míru. V souladu s předchozím zaměřením hry, je i rozšíření inspirováno japonskými dějinami a mytologií. Tentokráte se ocitáme v éře Keicho (asi před 400 roky), kdy v části Sendai vládl Masamune Date.

Masamune je známá historická postava, která byla jak brilantní, tak i nemilosrdná. I když byl výjimečným vůdcem, jeho ambice a touha po moci ho úplně zaslepila. Byl známý svou výbušností a byl také vůdcem, který věřil, že je nadřazený nad většinu lidí. Ale zároveň dokázal darovat části své země různým poddaným. Jeho dvoj-jakost osobnosti je historicky doložena a tvůrci hry ji využili k vytvoření nezapomenutelné postavy a Williamovi naservírovali impozantního protivníka.

DLC Dragon of the North se odehrává v regionu Oshu a představí ambiciózního vládce Masamune Date, známého také jako Jednooký drak. Právě v době, kdy jste si už mysleli, že byl v Japonsku konečně obnoven mír, začaly se objevovat znepokojivé pověsti, že Jednooký drak shromažďuje tajně duchovní kameny a vytváří tak úrodnou půdu pro další nepokoje.

Nový stahovatelný obsah pro RPG NiOh vás postaví proti řadě nových yokaiů a dalších impozantních nepřátel. Na pomoc ale dostanete nové duchovní guardiany, brnění, ninja dovednosti, kouzla a zbrusu novou zbraň nazvanou Odachi. V neposlední řadě se můžete těšit na dlouho očekávanou funkci PvP (pro kterou je ale požadováno předplatné PS Plus).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama