Screenshoty z The Evil Within 2 a spekulace o Switch verzi
The Evil Within 2 Novinka Screenshoty z The Evil Within 2 a spekulace o Switch verzi

Screenshoty z The Evil Within 2 a spekulace o Switch verzi

Michal Burian

Michal Burian

3

Márnice, hořící dům a několik postav z nadcházejícího hororu od Bethesdy.

Reklama

Včerejší gameplay záběry z hororu The Evil Within 2 doplňují nové screenshoty. Na nich si prohlédnete kupříkladu márnici, hořící dům a několik postav, s kterými se během hraní setkáte.

To ale není vše. Začalo se spekulovat o Nintendo Switch verzi The Evil Within 2. Bethesda pro tuhle konzoli/handheld plánuje již Doom, Wolfenstein 2: The New Colossus a The Elder Scrolls V: Skyrim. Dalším titulem by klidně mohl být The Evil Within 2. Nejen že se o Switchi pozitivně vyjadřuje šéf Bethesdy, ale i Shinji Mikami (tvůrce The Evil Within 2) projevil zájem. Serveru GameSpot řekl, že by Switch verze byla zajímavá, a pokud by měl možnost na ní pracovat, zkusil by to. Tak uvidíme, třeba se v budoucnu tenhle horor na Switchu objeví.

Připomeňme, že druhý díl The Evil Within slibuje ještě děsivější atmosféru a velmi psychadelický výlet za hranice normálnosti. V hlavní roli se vrací detektiv Sebastian Castellanos, který bude hledat ztracenou dceru. Hledání ho zavede na místa plná nočních můr, děsu a podivných událostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama