SE a Playstation: herní telefon na bázi Androida
PSP Novinka SE a Playstation: herní telefon na bázi Androida

SE a Playstation: herní telefon na bázi Androida

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Mobilní gigant Sony Ericsson by měl brzy představit nový mobilní telefon, který bude pro hraní jako stvořený. Ten bude míchat vlastnosti PSP Go a mobilního operačního systému Android 3.0, který začíná pomalu ovládat mobilní trh.

Reklama

Mělo by se jednat o klasického „slidera“, tedy vysouváka, jen namísto obvyklé QWERTY klávesnice budou v dolní části ovládací prvky podobné těm z PSP. Bude tu ovládací kříž, PlayStation tlačítka a dlouhý senzorový joystick, jenž má kopírovat analogovou páčku.

Telefon bude pohánět operační systém Android 3.0 a hry si na něj budeme stahovat přes speciální sekci online obchodu Market. Do seznamu her se vešla taková jména, jako God of War, LittleBigPlanet, Call of Duty: Modern Warfare a další. K tomu budou některé hry, jež splňují hardwarové požadavky, k dispozici i na další přístrojích s tímto systémem.

Oficiálně bychom se představení měli dočkat v říjnu letošního roku. Zatím to vypadá jako dobrý vtip, když ale vezmeme v úvahu, že se PSP již teď snaží kombinovat konzoli s telefonními funkcemi a aplikacemi typu Skype, vůbec se nedivíme, že chce Sony Ericsson experimentovat také. Otázka je jen, zda se mu to povede. Prozatím se můžete podívat na obrázek výše, který je samozřejmě čistou spekulací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama