Se sběratelskou edicí Watch_Dogs získáte figurku Aidena
Watch Dogs Novinka Se sběratelskou edicí Watch_Dogs získáte figurku Aidena

Se sběratelskou edicí Watch_Dogs získáte figurku Aidena

Michal Burian

Michal Burian

20

Stejně tak artbook, steelbook, interaktivní mapu Chicaga a další zajímavosti.

Reklama

Včera jsme vás informovali, že nizozemský obchod Gamemania předčasně odhalil speciální edici Watch_Dogs, která nabídne bonusové singleplayerové mise s hledáním rušiček, sledováním a focením. Po jejich dokončení byste navíc měli získat Vehicle Expert perk se slevami na exkluzivní underground auta.

Edici prodává za stejnou cenu jako klasickou verzi. Dá se tedy předpokládat, že půjde o bonus pro předobjednávky (vydavatelé mají v poslední době v oblibě označovat je jako speciální edice). Pochopitelně vás nejvíce zajímá sběratelská edice, kterou Ubisoft sice ještě oficiálně neoznámil, avšak už se objevila v e-shopu Wog.ch.

Obchod Gamemania navíc uvádí, že Watch_Dogs vyjde 21. listopadu 2013.

Pokud budeme tamnímu obchodu věřit, tak sběratelská edice Watch_Dogs bude hráče lákat na figurku hlavního hrdiny Aidena Pearce, artbook, steelbook, interaktivní mapu Chicaga, soundtrack, tři placky frakcí, 4 “Augmented Reality” karty a samozřejmě i dodatečný obsah, konkrétně Silver, Gold & Platinum DLC.

Následně se na internetu objevily obrázky níže. Ty odhalují, že po dokončení extra misí z DLC získáte Tommy gun + 1920s Chicago outfit a cyberpunk gun + cyberpunk skin.

Zítra se navíc dočkáme nového traileru.

Watch_Dogs se očekává na konci letošního roku ve verzích pro PC (hlavní platforma), PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PS4 a pravděpodobně i nový Xbox (to bychom se mohli dozvědět 21. května, kdy má Microsoft svou next-gen konzoli odhalit).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama