Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande
Catherine: Full Body Novinka Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande

Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Demo Bravely Default II, Xenoblade Chronicles, Burnout Paradise, Catherine: Full Body nebo Star Wars na Switchi. A mnoho dalších!

Reklama

Nintendo poslední dobou zásobuje svou hybridní konzoli Switch dalšími a dalšími tituly. Mezi nezávislou scénou najdeme i několik velkých věcí, které si můžeme nově zahrát právě i na Switchi. Díky poslednímu Nintendo Direct ze čtvrtka 26. března teď víme, že se můžeme těšit i na pár úplně nových titulů.

Bravely Default II

Začneme něčím, co si asi žádný Nintendo fanoušek nenechal ujít. Ve čtvrtek 26.3. se na Nintendo eShopu objevilo demo hry Bravely Default II. Patrně jej už máte všichni vyzkoušené, ale pokud ne, rozhodně stahujte.

Nový svět, nový příběh a úplně noví Heroes of Light na vás čekají s novým RPG zážitkem. Tento nástupce původního Bravely Default vzešel z pera a klávesnic týmu, který nám přinesl sérii Bravely a Octopath Traveler. Za hudbou stojí Revo (Sound Horizon/Linked Horizon), tedy uznávaného skladatele soundtracku k Bravely Default.


Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition vyjde ve verzi pro Switch 29. května. ve stejný den chystá Nintendo vypustit 250 stránkový artbook Xenoblade Chronicles Definitive Works Set s koncepty krajin, monster a ostatních herních prvků. Xenoblade Chronicles od Monolith Softu poprvé vyšla na konzoli Nintendo Wii v roce 2012. O tři roky později se titul dostal i na 3DSko a teď míří i na Switch.

Xenoblade Chronicles je úplně první hrou z celé série Xenoblade Chronicles, hráč se ocitá v otevřeném světě rozděleném do zón, kde plní hlavní i vedlejší úkoly. Klíčovou stránkou vašeho putování jsou souboje s nepřáteli v reálném čase, během kterých dojde dokonce na tajemné záblesky z budoucnosti

Titul je zasazen do prostředí dvou zmrzlých těl válčících titánů, Bionise a Michonise. Tyto dvě znepřátelené strany si nic nedarují, klíčem k získání rozhodující výhody nad osudem celé bitvy je meč Monado. Vy se vtělíte do postavy Shulka, který objeví, že zrovna on má schopnost ovládat tento meč. S mocným Monadem v ruce se Shulk vydává porazit Mechona a společně se svým věrným přítelem Reynem se tak vydáváte na dlouhou cestou za pomstou.

Kromě Mechonu narazíte i na divokou zvěř, některou nebudete vůbec zajímat, ale jiné bude vyloženě hledat vaši smrt. Abyste se vyhnuli nechtěnému konfliktu, sledujte co přitahuje pozornost příšer. Nebo zkuste porazit ultra-silné netvory.

Upgradujte svou skupinu přátel, vybírejte lepší vybavení, zdokonalujte ovládání zbraní a s drahokamy získejte další výhody.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition můžete již nyní předobjednat v našem obchodě Xzone.cz.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


King's Bounty 2

King's Bounty 2 nakonec kromě dříve ohlášených verzí hry pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC také na konzoli Switch. Vydavatel a vývojáři z 1C Entertainment ji hodlají vydat ještě v tomto roce.

Turn-based taktická akce King's Bounty II nás znovu zavede do fantastického světa Antary. Kromě podrobných taktických možností, které fanoušci od soubojů očekávají, vás čeká zbrusu nové nelineární dobrodružství a pokročilé RPG mechaniky, které dávají váhu každému vašemu rozhodnutí.

Příběh vyprávěný filmovými postupy dává hráčům prostor konat svými činy namísto slovy. Podle nejlepších tradic RPG budou hráči často konfrontováni s obtížnými morálními volbami, které mají dalekosáhlý dopad na osud celé říše. Namísto jednoduchých dialogových voleb však skutečná váha leží v jejich konání.

Bojiště, na němž hráči vstoupí do souboje, přesně odpovídá charakteru kraje, ve kterém se právě na mapě světa nacházejí. To hráče nutí vzít v úvahu okolní prostředí ještě před samotným zahájením boje; jen tak totiž dokážou minimalizovat ztráty, nebo si dokonce zajistit bojovou výhodu.

Součástí bojů v King’s Bounty 2 jsou nyní realistická, volumetrická bojiště. Na mapách se nacházejí různorodé prvky a překážky, které zajišťují maximální taktickou rozmanitost, od roklí a kopců po povozy a další prvky. Každá bitva a bojiště tak nyní mají své vlastní taktické výhody i nevýhody.

King’s Bounty 2 nabízí výběr ze tří postav, z nichž každá si prošla jedinečným příběhem. Putováním napříč říší se jejich příběh postupně mění, jak se přiklánějí k rozdílným ideálům: síle, umění, řádu a anarchii. Nejen že tyto volby ovlivňují reakce NPC, ale mají rovněž hmatatelný vliv na okolní svět.

King’s Bounty 2 můžete již nyní předobjednat v našem obchodě Xzone.cz.

Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande

Catherine: Full Body

Catherine: Full Body nakonec dorazí 7. července také na konzoli Switch. Atlus tuto vylepšenou verzi Catherine vydal poprvé ve verzi pro PlayStation 4 a PS Vitu v únoru 2019, ale pouze v Japonsku, následně v září loňského roku také na západě.

Naši recenzi si můžete přečíst zde.


Burnout Paradise Remastered

Remasterovaná verze Burnoutu Paradise vyšla pro PlayStation 4, Xbox One a PC v březnu roku 2018 a v letošním roce konečně dorazí i na Switch.

Legendární Burnout Paradise je zpátky v podobě, v jaké si ho musí zahrát každý fanoušek arkádových závodů. Titul nabídne otevřený svět, spousty výzev, bohatý vozový park a především nekončící zábavu. Kromě základní hry dostanete všech osm DLC, mezi kterými najdete Big Surf Island, Burnout Bikes a balíčky Cops a Robbers.


The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

Switch verze The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III vyjde v Severní Americe a v Evropě 30. června. Demo hry je již nyní k dispozici na eShopu Nintenda.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III je novým přírůstkem do dlouholeté série The Legend of Heroes. Jedná se o RPG titul studia Nihon Falcom. Zažijte epický příběh rozdělený do tří titulů, který si užijí nejen nováčci ale i letití fanoušci. Pokud se řadíte do první skupiny, nemusíte se bát, že by vám unikala pointa dobrodružství - titul totiž obsahuje interaktivní představení celé ságy, které vám pomůže se ve světě Trails of Cold Steel lépe orientovat.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III můžete již nyní předobjednat v našem obchodě Xzone.cz.


Shinsekai: Into the Depths

Shinsekai: Into the Depths je akční hlubinná průzkumnická akční, ve které se dostanete do role posledního přežvšího člověka, který se musí pustit do hlubin neprozkoumaných vodních hlubin. Během svého zkoumání musíte sbírat zdroje, za které upgradujete vybavení, vyrábíte nové předměty a postupujete čím dál hlouběji do propasti.

Potápěči musí při průzkumu tohoto okouzlujícího světa a tajemných ruin pečlivě sledovat hladinu kyslíku a tlaku. Potápění v této podvodní plošinvce je vlastně velice jednoduché a snadné, ale přežití v hlubinách bude obtížné i pro nejzkušenější potápěče.

Shinsekai: Into the Depths je nyní k dispozici pro Switch prostřednictvím eShopu Nintenda.


Seven Knights: Time Wanderer

Letos v červnu vyjde na Switchi RPG Seven Knights: Time Wanderer od studia Netmarble. Jde o konzolovou verzi, vycházející z populárního mobilního RPG Seven Knights, které se dočkalo více než 60 milionů stažení.

Seven Knights: Time Wanderer je určeno pro jednoho hráče a nabídne originální příběh, při kterém se hráči budou setkávat s různými postavami a přibírat je do skupiny, takže nejde o žádný gacha systém, jako v mobilní hře.

Příběh se zaměřuje na Vanessu, osmého člena Seven Knights, která má mluvící přesýpací hodiny jménem Sandy. Ty ji ukazují cestu k bezpečnému návratu potom, co spadla do zakřiveného prostoru a času.


Star Wars Episode I: Racer

Star Wars Episode I: Racer sice vyšla poprvé pro Nintendo 64 a PC již v květnu roku 1999, ale protože jde o výborný závodní simulátor, vyjde nově ve verzi pro PlayStation 4 a Switch. Klasická devadesátková léta se vrátí na Switch a PlayStation 4 v kompletně modernizovanými ovládacími prvky.

Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy je nyní k dispozici ve verzi pro PlayStation 4 (prostřednictvím PlayStation Store) a také prostřednictvím eShopu Nintend a pro Switch. Aspyr Media vydali hru od studia Raven Software poprvé ve verzi pro PC a Mac (přes Steam) v září roku 2003. Pak následovala v listopadu 2003 konzole Xbox.

Klasická onlineovka pro více hráčů nabídne na PlayStationu 4 (se všemi trofejemi) a Switchi modernizované ovládání.

Se Switchem do vesmíru, do hlubin i na rande

Panzer Dragoon: Remake

Vydavatel Forever Entertainment a vývojáři z MegaPixel Studia připravili remake Panzer Dragoonu pro Switch jako časovou exklizivitu. Koupit ji můžete prostřednictvím eShopu Nintenda za 625 Kč. Panzer Dragoon: Remake by tuto zimu měl vyjít také přes Steam pro PC a pro Stadiu.

Nová, přepracovaná verze Panzer Dragoonu je věrná originálu, ale má vylepšenou grafiku i ovládacími prvky, které mají vyhovovat moderním standardům.

Ocitnete se na vzdálené, osamělé planetě, kde narazíte na dva draky probuzené ze starověku. Vyzbrojeni touto smrtící zbraní z minulosti, musíte naplnit svůj osud a zabránit Prototype drakovi dostat se k věži.


Mr. Driller DrillLand

Bandai Namco oznámilo vydání hry Mr. Driller DrillLand ve verzi pro Switch a PC (přes Steam). Titul vyjde digitálně celosvětově 25. června. V Japonsku se hra jmenuje Mr. Driller Encore a bude zde k dispozici pro Switch i fyzicky. Poprvé Mr. Driller DrillLand vyšel již v prosinci 2020 pro GameCube, ale tato nová verze je vlastně vůbec prvním vydáním hry na západě.

Populární akční logická hra vás zve do tajného zábavního parku známého jako DrillLand. Jenže je 500 metrů pod zemí. Prozkoumejte a pokořte pět "atrakcí", které si mohou užít hosté všech věkových kategorií.


 

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama