Season Pass Call of Duty: WWII nabídne nové mise pro mód War
Call of Duty: WWII Novinka Season Pass Call of Duty: WWII nabídne nové mise pro mód War

Season Pass Call of Duty: WWII nabídne nové mise pro mód War

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

10

Také se dočkáme nových map pro klasický multiplayer a pokračování ságy nacistických zombie. <strong>+ potvrzení Carentanu.</strong>

Reklama

Jedna z velkých novinek letošního Call of Duty: WWII je bezesporu režim nazvaný War, který odlišuje od běžných zápasů řada úkolů a postupů. Operace Breakout, která si odbyla svojí premiéru v nedávných betatestech, zabodovala u komunity a hráči se těší na vícero takových operací v plné hře.

Dnes Activision přiblížil obsah Season Passu. Jak je již tradicí, hru po vydání doprovodí čtveřice placených přídavků, které nabídnou nové mapy do multiplayeru, stejně jako pokračování kooperativního módu Nazi Zombies.

Zároveň bylo potvrzeno, že se dočkáme i nových operací pro režim War. Žádná specifická data vydání jednotlivých DLC nebyla uvedena, avšak rok co rok to bývá takhle: nejprve na konci ledna, přelom duben-květen, začátek letních prázdnin a někdy začátkem září.

Majitelé Season Pass se navíc mohou těšit na předělávku legendární mapy Carentan z prvních dvou díl série, takže nedávné spekulace se potvrdily. Na aktuální podobu klasické mapy se můžete podívat níže, přičemž bude k dispozici i pro majitele Digital Deluxe edice, která zahrnuje základní hru a Season Pass.

Glen Schofield také včera na Twitteru oznámil dokončení tříletého vývoje hry. Call of Duty: WWII vychází již 3. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama