Season Pass Dying Light nabídne trojici dodatků
Dying Light Novinka Season Pass Dying Light nabídne trojici dodatků

Season Pass Dying Light nabídne trojici dodatků

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Spolu se hrou, která už mlátí sekyrou na dveře, se dočkáme i Season Passu, který nám rozšíří zážitek ze hry. Co vůbec bude obsahovat?

Reklama

Co nevidět vyjde zombie survival Dying Light od tvůrců Dead Island, který disponuje parkour prvky z Mirror's Edge. Nápad vcelku jedinečný, ale vše okolo jede ve stejných kolejích jako ostatní hry již několik let. Season Pass nevyjímaje.

V něm bychom se měli dočkat tří přídavků. Prvním je Cuisine & Cargo, kterého se dočkáme hned při vydání. V něm bychom měli svoje schopnosti boje a stealthu podrobit ultimátní zkoušce. Prozkoumáme budovy uzavřené v prvních dnech epidemie, stejně tak úzké uličky nejznámější restaurace Harranu a zombíky přeplněné nakládací rampy u nádraží.

Druhým přídavkem je Ultimate Survivor Bundle, díky kterému získáte sedm unikátních předmětů do hry. Tři outfity a čtyři plánky na výrobu zbraní, které vám usnadní život.

Poslední bonus, The Bozak Horde, nabídne mapu a herní mód pro singleplayer i kooperaci. Hra vás postaví proti hordě infikovaných na stadiónu a budete bojovat se stále většími a silnějšími hordami nepřátel, dokud se neutkáte se záhadným psychopatem Bozakem.

Celý Season Pass se prodává za 20 dolarů, v přepočtu tedy necelých 450 korun a je také dostupný jako součást Dying Light Ultimate Edition. Hra pak vychází 27. ledna v Severní Americe a 30. ledna v Evropě. Samozřejmě jak pro PC, tak PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama