Season Pass k Dying Light obsahuje DLC, která vám dáme k předobjednávce
Dying Light Novinka Season Pass k Dying Light obsahuje DLC, která vám dáme k předobjednávce

Season Pass k Dying Light obsahuje DLC, která vám dáme k předobjednávce

Michal Burian

Michal Burian

3

Odměna pro hráče, kteří čekají na fyzickou kopii.

Reklama

Čekáte na fyzické kopie Dying Light, které byly v Evropě o měsíc odloženy? Potom se vám to rozhodně vyplatí. Techland totiž dnes odhalil dvacetieurový Season Pass, který obsahuje tři dodatečné balíčky. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby ovšem dva z nich nebyly součástí předobjednávek.

Pokud si Dying Light předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz tak vám kromě hry a samolepky dáme ještě 4 bonusové DLC: Be the Zombie, Night Club, Cuisine & Cargo a Ultimate Survivor Bundl. Právě poslední dva jmenovaná DLC jsou součástí Season Passu, takže si potom maximálně samostatně koupíte The Bozak Horde DLC.

Cuisine & Cargo vychází dnes (na evropském PS Store zítra) a zahrnuje dvě hardcore mise, v nichž hráči prozkoumají budovy v prvních dnech po nákazw. Podíváte se do zlověstných chodeb kdysi nejznámější restaurace v Harranu. Budete bojovat proti nakaženým zaměstnancům, využít budete muset strealth.

Ultimate Survivor Bundle bude následovat v březnu a nabídne sedm unikátních in-game předmětů, které prý zajistí, že boj proti zombíkům bude na zcela nové úrovni. Dostanete speciální oblečení a plány pro over-the-top zbraně, aby vaše dobrodružství v karanténní zóně bylo ještě zábavnější.

Nakonec tu máme The Bozak Horde. Ten je přislíben na květen a půjde o závěrečný dodatečný balíček. Jeho součástí budou nové mapy do singleplayeru i kooperace. Vydáte se do stadionu v Harranu a budete bojovat proti hordám infikovaných. S příchodem dalších vln nepřátel bude boj stále těžší, ovládat je má tajemný psychopat zvaný Bozak.

Dying Light vyšlo v Evropě zatím pouze v digitálních verzích, v klasických krabičkách dorazí na pulty obchodů až 27. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama