Season Pass k Far Cry 4 v traileru
Far Cry 4 Novinka Season Pass k Far Cry 4 v traileru

Season Pass k Far Cry 4 v traileru

Michal Burian

Michal Burian

7

Ve 30 vteřinách toho moc Ubisoft nestihne ukázat, akorát zasněžené Himálaje s Yettim <strong>+ mapa herního světa</strong>.

Reklama

Season Pass za 23,99 liber (835 Kč) přidá do Far Cry 4 řadu nových dodatečných misí a kooperativní režim, ve kterém budou hráči lovit Yettiho.

Detaily o jednotlivých misích

Mise The Syringe bude dostupná hned v den vydání a budete v ní mít za úkol postarat se o vzácný a silný recept, který nesmí padnout do rukou Pagana Mina a jeho jednotek. Tato mise bude hratelná v singleplayeru i kooperaci.

Druhým přídavkem bude mise Escape from Durgesh Prison. Jak samotný název napovídá, půjde o útěk z vězení, kde Yuma mučí Ajaye a Hurka. Společně s kamarádem musíte z vězení uniknout a přežít nebezpečné nástrahy v Kyratu od podlého Pagana Mina.

Hurk Deluxe Pack přidá do hry hned pět nových misí hratelných v singleplayeru i kooperaci, včetně Yak Farm, Blood Ruby a Hurk's Redemption. Krom toho zahrne arzenál nových zbraní, kupříkladu Hurkovu harpunu.

Jako další tu máme PvP mód Overrun, kde v kůži Rakshasa nebo Golden Path musíte ochránit neutrální lokality nacházející se na venkově Kyratu před útoky nepřítele.

Na samotný závěr zajímavé dobrodružství. Ajay se s helikoptérou zřítí na himalájské vrcholky, kde prozkoumáte zmrzlou krajinu a naleznete nástroje, abyste vylepšili tábor před nebezpečným kultem, který se objeví po setmění. Na nové dobrodružství se budete moci vydat sami nebo s kamarádem a společně čelit nevyzpytatelnému a nebezpečnému Yettimu.

Mapa Far Cry 4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama