Season Pass LEGO Marvel Super Heroes 2 s obsahem inspirovaným chystanými filmy
Lego Marvel Super Heroes 2 Novinka Season Pass LEGO Marvel Super Heroes 2 s obsahem inspirovaným chystanými filmy

Season Pass LEGO Marvel Super Heroes 2 s obsahem inspirovaným chystanými filmy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Dodatečný obsah se zaměří na filmy Avengers: Infinity War, Black Panther a Ant-Man and the Wasp. K dispozici je také čerstvý příběhový trailer základní hry.

Reklama

Už od června víme, že LEGO Marvel Super Heroes 2 doprovodí Season Pass s několika placenými balíčky dodatečného obsahu. Tehdy bylo oznámeno, že jedním z nich je balík Classic Guardians of the Galaxy Character Pack, který nabídne postavy původních Strážců Galaxie. A nyní lze s jistotou prohlásit, že ostatní DLC se zaměří na chystané filmy od Marvel Studios. Konkrétně zahrnou obsah inspirovaný filmy Avengers: Infinity War, Black Panther a Ant-Man and the Wasp.

Náplň chystaných DLC potvrdil nový příběhový trailer, který se opět zaměřuje na boj celé řady hrdinů světa Marvelu s Kangem. Významnou roli přitom tentokrát hraje bývalý psí kosmonaut Cosmo. Kang však nebude jediná záporná postava, která se v nové LEGO hře objeví. Dostaví se třeba Ronan ze Strážců Galaxie nebo Hela z chystaného filmu Thor: Ragnarok.

Jestli vám tohle všechno nestačí, můžete se podívat ještě na sérii povětšinou starších screenshotů nebo na předešlý trailer, jenž nabízí pohled na postavy inspirované seriálem Inhumans.

LEGO Marvel Super Heroes 2 vychází 17. listopadu pro PC, PS4 a Xbox One, 8. prosince pak bude následovat verze pro Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama