Season Pass pro Rise of the Tomb Raider naznačuje mikrotransakce
Rise of the Tomb Raider Novinka Season Pass pro Rise of the Tomb Raider naznačuje mikrotransakce

Season Pass pro Rise of the Tomb Raider naznačuje mikrotransakce

Michal Burian

Michal Burian

21

Představeny dodatečné balíčky, které přidají novou obtížnost, oblečení, zbraně nebo hrobku <strong>+ další gameplay záběry</strong>.

Reklama

Společnost Microsoft oficiálně oznámila Season Pass pro Rise of the Tomb Raider, o kterém se již delší dobu mluví. Season Pass vám zaručí včasný přístup k dodatečným balíčkům, které přidají novou obtížnost, oblečení, zbraně nebo hrobku.

Endurance Mode bude náročnou výzvou pro hráče, kde budete čelit extrémním podmínkám, zatímco Temple of the Witch vám dovolí prozkoumat novou hrobku Baba Yaga. V třetím DLC na vás čeká boj proti vlnám infikovaných predátorů v Cold Darkness Awakened. Nakonec tu máme sadu nového oblečení, zbraní a Expedition Cards. Všechno tohle bude vydáno do čtyř měsíců od uvedení Rise of the Tomb Raider na trh.

Jak už jsme naznačili v nadpisu, Season Pass zmiňuje něco na styl mikrotransakcí. Jde o Expedition Cards rozdělených na Silver, Gold, Challenge, Advantage a Wild. Každý balíček obsahuje sadu pěti Expedition karet, které můžete použít ve všech režimech. Při aktivaci vám umožní využít jejich předností. Jde o modifikátory, které vám mohou ulehčit nebo naopak ztížit dobrodružství ve hře.

Cena Season Passu zatím nebyla odhalena.

Rise of the Tomb Raider vyjde 10. listopadu pro Xbox One a Xbox 360. PC verze bude následovat začátkem roku 2016 a PS4 koncem roku 2016.

Závěrem pro vás máme další gameplay záběry (thx dopitapetr).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama