Season Pass rozšíří LEGO Star Wars: The Force Awakens o další úrovně a postavy
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka Season Pass rozšíří LEGO Star Wars: The Force Awakens o další úrovně a postavy

Season Pass rozšíří LEGO Star Wars: The Force Awakens o další úrovně a postavy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Majitelé Season Passu se mohou těšit na tři další úrovně na motivy filmu Síla se probouzí a více neř 50 postav z předchozích filmů i seriálů.

Reklama

I v případě LEGO her se stal Season Pass naprosto běžnou praxí a nevyhne se ani LEGO Star Wars: The Force Awakens. Jeho doménou jsou přitom tři další úrovně, které budou pohlížet na události filmu Síla se probouzí z trochu jiného úhlu.

Úroveň Poe's Quest for Survival se zaměří na útěk pilota Poea Damerona z planety Jakku po pádu stíhačky TIE, v níž se v úvodních pasážích filmu proletěl spolu s Finnem. V úrovni nazvané First Order Siege of Takodana se zase vžijeme do Kyla Rena během útoku na chrám Maz Kamaty na planetě Takodana. Trojici dodatečných levelů uzavírá Escape from Starkiller Base, zaměřený na útěk vojáků Odboje ze základny Starkiller těsně před jejím zničením.

Trojici úrovní doplní pět balíčků postav a vozidel. Balík The Prequel Trilogy nabídne postavy z prvních tří filmových epizod ságy, takže se můžete těšit na Anakina Skywalkera, Padmé Amidalu, Watta, Dartha Maula, Janga Fetta, Jar Jara Binkse či stíhačku Naboo. Balík Star Wars: Rebels se pochlubí hrdiny animovaného seriálu stanice Disney XD, kteří zahrnují Heru Syndullu, Kanana Jarruse, Zeba nebo Ahsoku Tano, stejně jako loď Ghost.

Chybět nebude ani balík zaměřený na LEGO seriál The Freemaker Adventures, obsahující postavy jako Kordi Freemaker, Roger, Rowan Freemaker, Zander Freemaker, Raam nebo loď Star Scavenger. Čtvrtým balíkem je The Clone Wars, který se pochlubí Asajj Ventress, Cadem Banem, kapitánem Rexem, Savagem Opressen či lodí Republic Gunship.

Poslední do party je The Jedi Pack, jenž bude k dispozici pouze majitelům Season Passu (ostatní balíčky bude možné koupit i samostatně za 2,99 eur). Jeho součástí bude například Ki-Adi-Mundi, Kit Fisto, Mace Windu, Plo Koon, Shaak Ti a stíhačka Jedi Interceptor.

Season Pass bude k dispozici pro PC, PS4, PS3 Xbox One a Xbox 360. Verze hry pro 3DS, Wii U a Vitu se ale Season Passu nedočkají. Pro Xbox One a PS4 bude navíc k dispozici speciální Deluxe edice, který nabídne hru, Season Pass, speciální obal a skutečnou minifigurku Finna ve zbroji stormtroopera Prvního řádu. Tahle sranda vás ale vyjde na 69,99 euro, přičemž dostupnost edice pro náš trh zatím není známá.

Každopádně to vypadá, že za cenu 9,99 eur nás čeká poměrně dost obsahu. Už nějakou dobu navíc víme, že bonusem za předobjednávku hry bude balík postav zaměřený na film Impérium vrací úder.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama