Šéf evropských studií Sony si pochvaluje rozmanitý line-up her
Novinka Šéf evropských studií Sony si pochvaluje rozmanitý line-up her

Šéf evropských studií Sony si pochvaluje rozmanitý line-up her

Michal Burian

Michal Burian

39
Platformy PlayStation PlayStation 4

Podle jeho slov mají nejlepší i nejširší nabídku her v historii.

Reklama

Šéf celého PlayStationu se v nedávné době nechal slyšet, že PS4 vstoupila do finální fáze svého životního cyklu. V této době se zpomalují prodeje (do března 2018 se celkem prodalo 79 milionu kusů) a hráči budou spíše utrácet za hry a předplatné PS Plus. S tím by Sony neměla mít problém, boss evropských studií Sony prohlásil, že mají rozmanitý line-up her. Podle jeho slov přinášejí hráčům nejlepší i nejširší nabídku her v dosavadní historii. Tomu napomáhají nejen velké exkluzivity, ale i menší tituly v rámci PlayLink a PlayStation VR.

„Když se podíváte na naše aktuálně vydané tituly (God of War, Detroit: Become Human, pozn. redakce) a na připravované hry, opravdu věřím, že v současné době máme nejen nejlepší, ale i nejširší nabídku her, kterou jsme kdy měli. Chceme být inkluzivní, chceme přinášet hry všem našich hráčům. Samozřejmě, jádro tvoří AAA tituly, které budeme mít vždy, ale kromě nich je pro nás důležité dělat na hrách pro PlayLink, u nichž se baví přátelé a rodina. Tohle jsou hry pro masový trh,“ řekl Michael Denn na E3 pro GameReactor a nezapomněl ani na PlayStation VR. Do virtuální reality stále investují a už se těší na hry, které vydají.

Připomeňme, že Sony na září letošního roku chystá Spider-Mana. Pro PlayLink navíc během následujících měsíců vyjde hned sedm novinek: Just Deal With It, Chimparty, WordHunters, Melbits World, Power: Decades, Ticket To Ride a UNO (více jsme o nich psali zde), zatímco na PS VR to bude Déraciné od From Software, Tetris Effect, Beat Saber a Firewall: Zero Hour. Připomeňme ještě velké tituly, mezi nimi je The Last of Us Part II, Death Stranding nebo Ghost of Tsushima.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama