Šéf PlayStationu Jim Ryan stále neví, jestli hry od Bethesdy vyjdou i na PS5
Novinka Šéf PlayStationu Jim Ryan stále neví, jestli hry od Bethesdy vyjdou i na PS5

Šéf PlayStationu Jim Ryan stále neví, jestli hry od Bethesdy vyjdou i na PS5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

19
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

I tak chce ale PlayStation konkurovat Game Passu.

Reklama

Společnosti Microsoft a Sony už vydaly své nové konzole, ale otazník nad dostupností některých budoucích titulů je stále nejasný. Jedním takovým titulem je i nadcházející sci-fi RPG Starfield, u kterého zatím stále není jasné, zdali se objeví na nové konzoli PlayStation 5. O tom, ale i o dalších věcech, se vyjádřil vedoucí PlayStationu Jim Ryan v rozhovoru pro ruskou zpravodajskou agenturu TASS.

Toto rozhodnutí je mimo naší kontrolu. Nám nezbývá, než počkat, co se stane. Těším se, až se o tom dovím,“ odpověděl Ryan na otázku, jestli se můžou vlastníci PlayStationu 5 dočkat i her od Bethesdy. Ryan následně upřesnil, že cílem PlayStationu je zaměřit se na skutečně stabilní, pomalý, ale neustálý organický růst jejich studií, selektivně podporovaný akvizicemi. „Respektujeme kroky podniknuté naší konkurencí, zdají se logické a rozumné. Ale jsme pořád šťastní a sebevědomí. Máme lepší startovací sestavu, než jakou jsme kdy měli při kterémkoli z vydání naší konzole,“ doplnil Ryan.

Padlo ovšem i několik slov směrem k hlavní strategii Microsoftu, kterou je Game Pass. Sony už nějakou dobu provozuje podobnou službu, a to PlayStation Now. Tu ovšem brzdí její spojení nabídky her předplatného a streamování. To by se ovšem mohlo v budoucnu změnit. „Chystáme nějaké novinky, ale dnes se jich určitě nedočkáte. Máme PlayStation Now, což je naše předplatné, a to už je dostupné na mnoha trzích,“ uvedl Ryan. Služba PlayStation Now avšak zatím není pro Česko ani Slovensko dostupná.

Zatím se v knihovně her služby PlayStation Now neobjevují novinky, čímž právě pokulhává za Game Passem, který mnohdy nabízí first party tituly Microsoftu hned v den vydání. Zdali tuhle strategii PlayStation změní se zatím jeví jako nepravděpodobná možnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama