Šéf projektu ​Final Fantasy VII Remake ​je pomocným ​režisérem
Final Fantasy VII Remake Novinka Šéf projektu ​Final Fantasy VII Remake ​je pomocným ​režisérem

Šéf projektu ​Final Fantasy VII Remake ​je pomocným ​režisérem

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Divize Naoki Yoshidy nyní vyvíjí rozsáhlý next-gen projekt.

Reklama

Naoki Hamaguchi, kterého jsme ještě nedávno mohli vidět na pozici vedoucího projektu Final Fantasy VII Remake, je nyní pouze jeho spolutvůrce. Informace se dostala na povrch díky aktualizaci internetové stránky Square Enixu, kde se nabírají noví zaměstnanci k blíže nespecifikovanému titulu. Změna funkce v projektu tedy znamená, že Hamaguchi a režisér Tetsuya Nomura nyní zastávají stejnou funkci.

Nomura již dříve přirovnával formální Hamaguchiho roli jako šéfa projektu Kingdom Hearts III k pozici spolurežiséra Taie Yasueho, kde byl samozřejmě hlavním režisérem právě Nomura.

Kromě toho se bývalá 5th Business Division Square Enixu, vedená producentem a režisérem Final Fantasy XIV Naoki Yoshidem, přejmenovala na Third Development Division a v současné době pracuje na novém titulu pro příští generaci konzolí.

„Na základě 5ht Business Division byla nově založena Third Development Division, která po Final Fantasy XIV přijala výzvu příštích generací konzolí a pracuje na novém klíčovém projektu,“ řekl Yoshida ve své zprávě. „Na tomto projektu již byl dokončen předčasný vývoj i příprava vývojového prostředí a nyní přechází do plnohodnotné fáze vývoje. Nový projekt v současnosti potřebuje vývojáře, kteří chtějí přinést světu „zábavu“, „prožitek“ a „překvapení“. Pokud chcete dobýt celosvětový trh, pak očekáváme vaše nabídky.“

Third Development Division v současné době hledá projektanty, designery, programátory a projektového manažera pro práci na novém projektu. Obrázek níže s textem „A new project, underway“ pochází již z roku 2016 z internetových stránek 5th Business Division.

A jen dodáváme, že Final Fantasy VII Remake je ve vývoji pro konzoli PlayStation 4.

Šéf projektu ​Final Fantasy VII Remake ​je pomocným ​režisérem
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama