Šéf Sledgehammer Games naznačuje nové Call of Duty
Call of Duty Novinka Šéf Sledgehammer Games naznačuje nové Call of Duty

Šéf Sledgehammer Games naznačuje nové Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

22

Klasická pistole naznačuje návrat do historie. Že by druhá světová válka? <strong>Aktualizováno o tweet studia</strong>.

Reklama

Aktualizace: Včera odpoledne jsme vás informovali o tweetu šéfa studia Sledgehammer Games, který zveřejnil obrázek s pistolí a logem Call of Duty. Pistol se používala zejména ve druhé světové válce, u sebe ji měli ale také vojáci ve válce ve Vietnamu. Je tak dost možné, že Michael Condrey postupně naznačuje, v jaké době se bude jejich Call of Duty odehrávat. Dnes pro vás máme ještě zprávu od studia. Možná i ta má něco málo napovědět. Co myslíte? Někdo si myslí, že by nás letošní CoD mohlo zavést do Londýna během druhé světové války.

Původní zpráva: Hráči Call of Duty dali jasně najevo, že další díl z budoucnosti nechtějí. Vypadá to, že budou vyslyšeni. Michael Condrey, šéf studia Sledgehammer Games (tvůrci Call of Duty: Advanced Warfare), popřál hráčům všechno nejlepší do roku 2017 obrázkem, na kterém je klasická pistole s logem Call of Duty a nějaké postavy. Co se pistole týče, vypadá to na Colt 1911, případně M1911.

Právě samotná pistole naznačuje, že se letošní Call of Duty, které připravují Sledgehammer Games, nezaměří na sci-fi válku. Ostatně konkurenční Battlefield 1 byl díky neokoukané první světové válce velmi dobře přijat.

Nesmíme zapomínat, že Sledgehammer Games měli před několika lety zálusk vytvořit Call of Duty zasazené do Vietnamu. Po rozpadu Infinity Ward ale museli na svůj projekt zapomenout a vrhnout se na dokončení Modern Warfare 3. Call of Duty z Vietnamu se mělo soustředit na tajnou válku v Kambodži a Laosu. Vše se mělo odehrávat z pohledu třetí osoby, což by bylo pro CoD něco nového, a zároveň měl titul obsahovat hororové prvky a lékárničky. Celkově mělo tohle CoD připomínat Dead Space, zejména kvůli zasazení do podzemních tunelů navozující strach.

Tak uvidíme, co nás letos v listopadu bude čekat za Call of Duty. Jaké byste chtěli?

Koncepty z Call of Duty od Sledgehammer Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama