Šéf Take-Two tvrdí, že se remaster GTA trilogie skvěle povedl
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Šéf Take-Two tvrdí, že se remaster GTA trilogie skvěle povedl

Šéf Take-Two tvrdí, že se remaster GTA trilogie skvěle povedl

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

47
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Problémy byly údajně jen "závadou na začátku".

Reklama

Někteří hráči ještě teď cítí hořkou pachuť poté, co vyzkoušeli remasterovanou verzi trojice klasických GTA titulů. Kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition se zdála být jako to pravé, na co mohl Rockstar vsadit. Ve skutečnosti se jednalo o jedno z největších zklamání, které jsme mohli minulý rok ve videoherní oblasti zažít. S tím evidentně nesouhlasí generální ředitel společnosti Take-Two, který tvrdí, že trilogie her si pro společnost vedla skvěle, přičemž problémy nebyly ničím jiným než závadou na začátku.

Ano, ta samá trilogie her, která obsahovala nezměrné množství bugů a glitchů, potýkala se s vážnými problémy ohledně výkonu, a dokonce vyšla i s hromadou starých vývojářských komentářů a nelicencované hudby. Rozhořčení hráčů a špatný technický stav hry vedl nakonec do takového bodu, že se Rockstar Games rozhodli hru dočasně stáhnout z prodeje na PC. Proto je poněkud překvapivé, když CEO společnosti Take-Two Strauss Zelnick v rozhovoru pro televizi CNBC poněkud bagatelizoval nepovedené vydání trilogie. "Co se týče trilogie GTA, tak to vlastně nebyl nový titul. To byl remaster již existujících titulů. Na začátku jsme měli závadu, která byla vyřešena. A titul si vedl pro společnost prostě skvěle," uvedl Zelnick.

Ať už může být kolekce a její jednotlivé tituly sebevíc opravené, její vydání se skutečně nepovedlo a patřilo mezi nejhůře hodnocené tituly minulého roku. Lze tedy jen těžko říci, že se jednalo pouze o "obyčejnou závadu". GTA Trilogy samozřejmě od té doby dostala patche, které mají za cíl odstranit některé problémy, jež se vyskytly na začátku. První z nich přišel v listopadu, druhý následoval na začátku prosince. Vyzkoušeli jste v nedávné době některý z remasterovaných dílu kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama