Šéf vývoje Far Cry 3: Blood Dragon pracuje na novém projektu s “týmem snů“
Far Cry 3: Blood Dragon Novinka Šéf vývoje Far Cry 3: Blood Dragon pracuje na novém projektu s “týmem snů“

Šéf vývoje Far Cry 3: Blood Dragon pracuje na novém projektu s “týmem snů“

Michal Burian

Michal Burian

15

Bude to další šílená jízda. V plánu měl vytvořit opilého, prdícího a zvracejícího astronauta a židovského kleptomana.

Reklama

Dean Evans, ředitel vývoje šílené arkádové střílečky Far Cry 3: Blood Dragon, dostal od Ubisoftu zelenou, aby si mohl sestavit svůj “tým snů“ a pustit se do nového projektu.

"Pracuji na novém projektu. Právě sestavuji svůj tým snů. Jsem velmi, velmi šťastný. Jde o dva vývojáře, se kterými jsem chtěl pracovat už velmi dlouho. Díky úspěchu Blood Dragon jsem dostal důvěru u lidí ve vedení Ubisoftu a ti mi dovolili vytvořit jedinečnou hru," řekl Evans Polygonu.

Pokud čekáte na nějaké detaily o novém projektu, tak bohužel. Na ty si musíme ještě počkat. Místo toho Evans pochválil Ubisoft, poděkoval jim za důvěru a prozradil, co ho v minulosti napadlo za šílené projekty. Jedním byl jakýsi opilí a nemocní astronaut Captain Uranus, kterého byste ovládali, vlastně neovládali. On by si totiž dělal, co by chtěl, a vy byste sledovali, jak se potácí levelem, zvrací a prdí. Páčkami byste se ho snažili směrovat, zatímco tlačítky byste na nepřítele zvraceli a prděli.

Druhým jeho nápadem byla stealth adventuru So Jew Wanna Be a Thief s velkým důrazem na humor. Na starost by ji měla fiktivní společnost "Jewbisoft" a šlo by o židovského chlápka trpícího kleptomanií. Musí se tak pořád někam vloupávat a krást. A právě na vás by bylo, aby ho nikdo neslyšel a nechytil.

Oba nápady jsou velmi šílené. Možná kvůli tomu nedostali zelenou. Tak uvidíme, co si pro nás Evans připraví tentokrát.

Koncepty z Captain Uranus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama