Šéf vývoje Rise of the Tomb Raider povede designéry Spider-Mana
Jednohubky Článek Šéf vývoje Rise of the Tomb Raider povede designéry Spider-Mana

Šéf vývoje Rise of the Tomb Raider povede designéry Spider-Mana

Michal Burian

Michal Burian

Podílel se na návratu Lary Croft nebo na kampani Call of Duty: Infinite Warfare.

Reklama

V následujících dvanácti měsících pro PlayStation 4 vyjde hodně očekávané dobrodružství pavoučího muže od studia Insomniac Games. Nedávno jsme se dozvěděli, že se na příběhu mladého Petera Parkera podílí Dan Slott a Christos Gage. Oba dva stáli u zrodu komiksu The Amazing Spider-Man. Dnes k nim přibylo ještě jedno zvučné jméno. Se Spider-Manem sice nemá nic společného, ale jde o velmi zkušeného vývojáře.

Tým designérů u Spider-Mana od 1. ledna 2018 povede Brian Horton. S novinkou se pochlubil na svém osobním Twitteru. Horton se řadí mezi veterány. V herním průmyslu se objevil v roce 1994, kdy začal pracovat pro Disney Interactive a postupně si prošel společnostmi jako Electronic Arts, DreamWorks interactive, The Collective, Vivendi nebo Crystal Dynamics. Za svou dlouhou kariéru se podílel na mnoha hrách a byl kreativním ředitelem nebo šéfem celého vývoje úspěšných her.

V Infinity Ward od března 2017 do prosince 2017 zastával roli kreativního ředitele singleplayerové kampaně, zatímco v Crystal Dynamics byl do prosince 2015 zodpovědný za kvalitu série Tomb Raider. Byl nedálnou šoučástí návratu Lary Croft v rebootu z roku 2013 a šéfem vývoje Rise of the Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama