Šéf Xboxu si poprvé zahrál na výkonné konzoli Scorpio
Novinka Šéf Xboxu si poprvé zahrál na výkonné konzoli Scorpio

Šéf Xboxu si poprvé zahrál na výkonné konzoli Scorpio

Michal Burian

Michal Burian

50

Pochopitelně je nadšen. Podle jeho slov nikdy neměli takhle vyladěné hry tolik měsíců před uvedením konzole na trh.

Reklama

Boss Xboxu Phil Spencer se na Twitteru pochlubil, že si poprvé zahrál hry na výkonné konzoli Scorpio. Šlo o vývojovou ranou verzi nové konzole od Microsoftu. Jak se dalo očekávat, Spencer je nadšen. Hry, které si zahrál, podle jeho slov vypadají skvěle a je moc pyšný na svůj tým, který dosáhl velkého pokroku.

Je pochopitelné, že svým tweetem vyvolat velkou reakci. Fanoušci Xboxu se ho ptali na nejrůznější věci. Spencer ale nemohl být konkrétní. Místo toho napsal: „Nemyslím si, že jsme někdy měli takhle brzy před vydáním nového hardwaru připravené hry. Tahle komfortní situace dává týmům čas vyladit své hry pro dosažení nejlepšího výsledku.“

Není známo, které hry si Phil Spencer na rané verzi konzole Scorpio zahrál. Microsoft prozatím tají, zda bude mít s vydáním nové konzole připravené i nějaké exkluzivity, krom již oznámených v čele se State of Decay 2, Crackdown 3 a Sea of Thieves. Jisté je, že všechny hry pro Scorpio poběží na Xboxu One, stejně tak obráceně. Jen hry na Scorpio budou vypadat lépe, budete je moci hrát v rozlišení 4K a podle všeho budou mít plynulejší frekvenci snímků za sekundu. Možná dokonce lepší fps.

Jaké hry si mohl Spencer zahrát? Podle nás vylepšené verze předešlých titulů, kupříkladu Gears of War 4, Halo 5 a Forzu Horizon 3.

Xbox Scorpio (pracovní název) má vyjít koncem letošního roku. Plnohodnotné představení očekáváme v červnu na E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama