Sega chce oživit některé své významné značky
Novinka Sega chce oživit některé své významné značky

Sega chce oživit některé své významné značky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Fanouškům svitla naděje na návrat Alpha Protocolu a dalších kdysi důležitých a výrazných značek.

Reklama

Společnost Sega v rámci hlášení o ziscích za poslední fiskální rok zveřejnila prezentaci, která nastiňuje plány až do roku 2020. Sega chce rozšířit katalog značek a vytvářet tak víc celosvětově úspěšných titulů, stejně tak plánuje podpořit globální vývoj titulů napříč Japonskem, Spojenými státy a Evropou. Studia v jednotlivých regionech se tak budou nadále věnovat svým projektům.

Prezentace navíc obsahuje plány na oživení důležitých značek. Bohužel nevíme nic bližšího, takže můžeme jenom spekulovat a tipovat, ale na výběr je toho opravdu dost. Nabízí se třeba Shinobi, Jet Set Radio nebo Alpha Protocol, povedené, ale dnes už pozapomenuté RPG od Obsidianu se zaměřením na špionážní tématiku.

Sám Obsidian na zprávu zareagoval prostřednictvím Twitteru, ale těžko říct, co si z toho vlastně odnést. Očividně jde spíše o popíchnutí fanoušků než vyložený náznak toho, že by se Alpha Protocol mohl vrátit. Vývojáři nicméně prohlašují, že si z toho odnesli fakt, že hráčům na této značce stále záleží. Nezbývá tedy než čekat, s čím Sega nakonec přijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama