Sega oznámila Total War: Rome Remastered
Total War: Rome Remastered Novinka Sega oznámila Total War: Rome Remastered

Sega oznámila Total War: Rome Remastered

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Známe datum vydání a chystaná vylepšení.

Reklama

Popularitě remasterů dokázala značka Total War dlouho odolávat. Nakonec ale i tato populární strategická série dostane vylepšený starší díl. Vydavatelství Sega společně s vývojáři ze studií Feral Interactive a Creative Assembly oznámili, že se remasteru dočká titul Rome: Total War, který původně vyšel na PC v roce 2004. Později však zamířil i na iOS a Android.

Total War: Rome Remastered přinese podporu 4K a širokoúhlých monitorů, přepracované modely budov, jednotek a dalších objektů či vylepšené efekty počasí a prostředí.

Změny se dotknou také kamery a herního rozhraní. Novinky zasáhnou i obsahovou stránku. Součástí remasteru budou dodatečná rozšíření Alexander i Barbarian Invasion a 16 nových hratelných frakcí. Celkem jich tak bude ve hře k dispozici 38.

Na rozdíl třeba od nedávno oznámeného Total War: WARHAMMER III se remaster Total War: Rome pravděpodobně nepochlubí českou lokalizací. Minimálně na Steam stránce hry byste mezi lokalizacemi hledali češtinu marně.

Total War: Rome Remastered vyjde na 29. dubna na PC (Windows, macOS a Linux). Cena byla stanovena na 30 eur. Pokud na Steamu vlastníte původní Rome: Total War, tak máte do 31. května možnost získat remaster s 50% slevou.

Další informace můžete načerpat z blogu na stránkách Total War nebo na webu vývojářů z Feral Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama