Seriál Fallout připravují tvůrci Westworld
Filmy/Seriály Fallout Článek Seriál Fallout připravují tvůrci Westworld

Seriál Fallout připravují tvůrci Westworld

Johny

Johny

5

Seriál založen na sérii Fallout od Bethesdy dostali na starost Kilter Films.

Reklama

Bethesda Softworks oznámila, že vývojáři herní série Fallout společně s Toddem Howardem budou spolupracovat s Kilter Films a Amazon Studios na seriálu inspirovaným touto sérii.

Producenti Kilter Films a manželé, Jonathan Nolan a Lisa Joy, kteří mají za sebou například velmi oblíbený seriál Westworld, řekli v oznámení následující: „Fallout je jedna z největších herních sérií všech dob. Každá kapitola tohoto šíleně nápaditého příběhu nás stála nespočet hodin, které jsme mohli strávit s rodinou a přáteli. Těší náš, že se můžeme spojit s Toddem Howardem a dalšími blázny z Bethesdy, abychom tento obrovský, podvratný a temně legrační svět přivedli k životu za spolupráce s Amazon Studios."

Todd Howard, výkonný producent z Bestheda Game Studios okomentoval spolupráci takto: "Posledních deset let jsme hledali způsoby, jak přivést Fallout na obrazovky, ale od chvíle, kdy jsem poprvé mluvil s Jonathanem a Lisou před několika lety, bylo jasné, že oni a tým v Kilter Films jsou ti praví. Milujeme jejich tvorbu a velmi nás těší, že budeme s nimi a s Amazon Studios pracovat.“

„Fallout je ikonická světová herní série s hromadou fanoušků po celém světě a bohatým, hluboce pohlcujícím příběhem, který ji pohání. Jonah a Lisa jsou perfektní vypravěči, kteří tuto sérii uvedou do života.“ řekl Albert Cheng, provozní ředitel Amazon Studios. "Jsme nadšeni, že se s Bethesdou spojíme a přivedeme Fallout na obrazovky televizí."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama