Seriál The Last of Us letos nevyjde
Filmy/Seriály Novinka Seriál The Last of Us letos nevyjde

Seriál The Last of Us letos nevyjde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3

V Kanadě se ještě natáčí.

Reklama

V poslední době sílilo přesvědčení, že očekávaného seriálu The Last of Us od HBO se dočkáme ještě letos. Hodně se také mluvilo o tom, že vydání by měl doprovázet remake první hry, z čehož fanoušci zrovna moc nadšení nebyli a remake označovali za zbytečný. Nakonec to však vypadá, že se letos nedočkáme ani jednoho, ani druhého.

Chief Content Officer HBO Casey Bloys řekl v rozhovoru pro magazín Deadline, že seriál v letošním roce nevyjde: "Pořád natáčí v Kanadě. Myslím, že to uvidíte v roce (20)23. Viděl jsem první epizody a jsem opravdu nadšený. Co jsem viděl, vypadá úžasně, takže se na to těším, ale nebude to letos."

Na příběh Joela a Ellie si tedy ještě nějakou dobu počkáme a zřejmě to ovlivní také vydání již zmiňovaného remaku, ačkoli ten ještě nebyl ani oficiálně oznámen.

Nakonec jen připomenu, že hlavní postavy hrají Pedro Pascal a Bella Ramsey. O scénář se postaral Craig Mazin, který má na kontě výborně hodnocený seriál Chernobyl, a Neil Druckmann ze studia Naughty Dog, jenž vytvořil scénář i pro herní předlohu a její pokračování z roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama