Série Batman Arkham zřejmě míří na Switch
Novinka Série Batman Arkham zřejmě míří na Switch

Série Batman Arkham zřejmě míří na Switch

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Kolekce se objevila v nabídce francouzského obchodu.

Reklama

Ačkoli her s Batmanem vyšlo za poslední dekády skutečně mnoho, asi nejvíc si budete hrdinu pamatovat ze série Batman Arkham. Ta má na kontě čtyři velké díly, přičemž tři z nich mělo na starosti studio Rocksteady. A právě tyto tři hry (Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight) vyšly v roce 2018 jako kolekce na PC a konzole PS4 i Xbox One. Teď to ale vypadá, že by mohly tituly zamířit vůbec poprvé na platformu od Nintenda.

Na stránkách francouzského obchodu WTT, který už v minulosti předčasně odhalil port Zaklínače 3 na Switch, se totiž objevila zmíněná kolekce ve verzi pro hybridní konzoli od Nintenda, přičemž cenovka činí plných 60 eur. K dispozici je na stránce také datum vydání, konkrétně 31. srpna 2022. Velmi pravděpodobně jde o placeholder, ale můžeme pomocí něj vytušit, kdy zhruba kolekce na Switch vyjde.

Zdroj: WTT
Zdroj: WTT

Tento únik by navíc odpovídal sílícím spekulacím, že nás v nejbližší době čeká další plnohodnotný Nintendo Direct, na kterém bychom se měli dozvědět nové informace o chystaných exkluzivitách, ale velmi pravděpodobně se dočkáme i nějakých překvapení.

Na závěr ještě připomenu, že se momentálně pracuje na dvou velkých hrách z univerza DC Comics. Konkrétně jde o Gotham Knights, na nichž pracuje studio WB Games Montréal, přičemž titul má vyjít ještě letos. Na rok 2022 míří také Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady, ale podle nedávné zprávy Bloombergu má být hra odložena na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama