DOOM Novinka Série DOOM se dočkala nové kolekce s řadou vylepšení

Série DOOM se dočkala nové kolekce s řadou vylepšení

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je na PC, konzolích i v Game Passu.

Reklama

Bethesda v průběhu aktuálně probíhajícího QuakeConu oznámila a rovnou i vydala novou kolekci série DOOM. Ta nese jednoduchý název DOOM + DOOM II a obsahuje definitivní verze obou těchto legendárních her z let 1993 a 1994. Kompletní balíček navíc obsahuje všechny dodatečné rozšíření v čele s novou epizodou Legacy of Rust, přičemž navrch přidává 26 nových map do režimu Team Deathmatch.

Tím ale seznam novinek a vylepšení nekončí. Vývojáři lákají také na podporu cross-platform multiplayeru a kooperace pro až 16 hráčů. Nechybí ani podpora pro modifikace nebo možnost volby mezi původním a rozšířeným soundtrackem. Vylepšení doznala také grafická a technická stránka, která nabízí možnost hraní v 60 FPS a nativním poměru stran 16:9 až do rozlišení 1080p. 

Kolekce DOOM + DOOM II je k dispozici na PC (Steam), konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a dokonce také v předplatném Xbox/PC Game Pass. Základní cena byla stanovena na 10 eur.

Série DOOM se dočkala nové kolekce s řadou vylepšení
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama