Unikly první informace o novém dílu série DOOM
DOOM Novinka Unikly první informace o novém dílu série DOOM

Unikly první informace o novém dílu série DOOM

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mluví se o inspiraci středověkem, podtitulu i datu představení.

Reklama

Před dvěma týdny jsme vás informovali o náznacích, které poukazovaly na možné odhalení nového dílu série DOOM. Konkrétně šlo o registraci ochranné známky IDKFA, což je označení jednoho ze známých cheatů v rámci této kultovní herní značky. S vlastními neoficiálními detaily nyní přichází známý insider Tom Henderson. Ten ve svém článku pro magazín Insider Gaming zmínil, že k odhalení nového Doomu dojde již 9. června na akci Xbox Games Showcase, kde se budou již tradičně ukazovat také hry od Bethesdy.

Henderson dále prozradil, že hra je ve vývoji již čtyři roky a ponese finální název DOOM: The Dark Ages. Nabídnout by dle jeho informací měla tradičně temné prostředí, která se má tentokrát nejvíce inspirovat středověkem. Dosud poslední díl s podtitulem Eternal vyšel na PC i konzolích v březnu roku 2020. Očekává se, že na novince pracuje známé studio id Software.

S doplňují informací o několik hodin později přispěchal další známý insider s přezdívkou NateTheHate2, který tvrdí, že DOOM: The Dark Ages vyjde jako tradiční multiplatformní titul. Kromě hráčů na PC a Xboxu Series X/S by se tak hry již v den vydání měli dočkat také majitelé konzole PlayStation 5.

Unikly první informace o novém dílu série DOOM
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama