Fallout se vylepšených verzí starších dílů nedočká
Fallout Novinka Fallout se vylepšených verzí starších dílů nedočká

Fallout se vylepšených verzí starších dílů nedočká

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bethesda zároveň nechce uspěchat vývoj nového dílu.

Reklama

Před nedávnem uvedený seriál Fallout znatelně zvýšil zájem o celou značku, což se pozitivně projevilo například na prodejích jednotlivých her. Vedoucí představitelé Bethesdy v čele s Toddem Howardem v návaznosti na to v posledních týdnech čelí dotazům směřujícím k budoucnosti série. Zájem v posledních dnech vzbudilo například prohlášení šéfa herní divize Microsoftu Phila Spencera, který připustil, že by nový Fallout mohl vyjít o něco dříve, než se původně předpokládalo.

S vlastním pohledem na situaci okolo Falloutu v rozhovoru pro youtubový kanál MrMattyPlays přišel Todd Howard, který podotkl, že navzdory dobře patrnému zájmu ze strany hráčů nechce vývoj nového Falloutu rozhodně uspěchat. Takto ambiciózní a rozsáhlé projekty dle jeho slov potřebují zkrátka čas. Jeden z ředitelů a výkonných producentů Bethesdy byl zároveň dotázán na případné remaky prvních dvou dílů z let 1997 a 1998, které využívají izometrický pohled.

Howard ale v tomto směru případné spekulace rázně utnul, když prohlásil, že předělávky zmíněných dílů nepředstavují pro studio prioritu. Jedním dechem ale dodal, že se Bethesda bude snažit o to, aby byly původní verze starších her nadále hratelné i na moderních PC sestavách a operačních systémech. Na vylepšené verze či případné porty pro konzole ale v dohledné době nedojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama