Série Halo se podívá na PC ve free-to-play střílečce
Halo Online Novinka Série Halo se podívá na PC ve free-to-play střílečce

Série Halo se podívá na PC ve free-to-play střílečce

Michal Burian

Michal Burian

21

Využívá upravený engine Halo 3 a běží i na slabších počítačích. Má to však jeden háček. <strong>Aktualizováno o trailer a gameplay záběry</strong>.

Reklama

Aktualizace: Podívat se můžete na prvních 17 minut z Halo Online, kde uvidíte mapy, zbraně a další věci.

Původní zpráva

Čtvrtek 26.3.2015 10:00

Americké studio Saber Interactive, které bylo zapojeno do vývoje Halo: The Master Chief Collection, Halo: Combat Evolved Anniversary a má za sebou i Inversion pro Namco Bandai nebo Battle: Los Angeles pro Konami, připravuje free-to-play střílečku ve světě Halo.

Hra se jmenuje Halo Online a využívá upravený engine Halo 3, který dovolí, že bez problému poběží i na slabších počítačích.

Pokud se na hru těšíte, tak vás zatím zklamu. V tiskové zprávě stojí, že je určena výhradně pro Rusko. Uzavřená beta bude dostupná pouze pro ruské hráče. Je však šance, že Microsoft časem zpřístupní Halo Online i pro další země, včetně Evropy a Severní Ameriky. I když v tomto okamžiku žádné takové plány nejsou, protože by Halo Online muselo projít změnami, aby bylo lákavé pro hráče z jiných regionů (mimo Rusko).

Halo Online se odehrává na tajné vesmírné stanici UNSC nazvané Anvil, kde Sparťané trénují a testují technologie. Nenabízí však žádnou kampaň, i když je zasazena po událostech z Halo 3. Bitvy podporují 4-16 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama