Série Yakuza zdaleka nekončí
Yakuza Novinka Série Yakuza zdaleka nekončí

Série Yakuza zdaleka nekončí

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Režisér studia Ryu Ga Gotoku potvrdil i další hry ve vývoji.

Reklama

Nejnovější vydání Weekly Famitsu přineslo rozhovor s ředitelem Ryu Ga Gotoku Studia Masayoshim Yokoyamou, který promluvil o nedávných restrukturalizacích studia.

Série Yakuza zdaleka nekončí

Na úvod Masayoshi Yokoyama uvedl, že je úplně normální, když společnost mění strukturu svých zaměstnanců. A podle jeho slov je skutečně rád, že je ve prostředí, kde je i "z něčeho tak obyčejného potřeba udělat velké oznámení".

„V posledních 10 let se Ryu Ga Gotoku Studio rozrostlo na 300 zaměstnanců. Již dlouhou dobu jsme byli my tři [Toshihiro] Nagoshi, [Daisuke] Sato a já, těmi třemi nejvyššími a je taky dost nepravděpodobné, že by nastaly změny tohoto druhu, aniž by to se vším neotřáslo. V tomto smyslu si myslím, že je aktuální strukturální posun známkou změny.“

Záreveň Masayoshi na rovinu uvedl, že pracovní název další Yakuzy je skutečně Yakuza 8. Jde o přímé pokračování, zasazené do období několika let po příběhu hry Yakuza: Like a Dragon. "Až to vyjde, bude to příběh Ichibana Kasugy." Po tomto výroku se Masayoshi ujistil, že je Ichiban Kasuga opravdu hlavním hrdinou hry. „Jo, dobře, ano. Jo, je to tak."

Zároveň je pro studio velmi důležitá série Judgment a podle okolností se proto bude "aktivně snažit vytvářet nové tituly, nejen pro sérii Judgment".

Na závěr ještě Masayoshi řekl, že právě pracují i na neoznámených titulech, zasazených mimo obě série - Yakuza a Judgment.

Série Yakuza zdaleka nekončí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama