Sérii Fallout chce zatím vyvíjet pouze Bethesda
Fallout Novinka Sérii Fallout chce zatím vyvíjet pouze Bethesda

Sérii Fallout chce zatím vyvíjet pouze Bethesda

Michal Fojtík

Michal Fojtík

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ostatní vývojáři si musejí nechat zajít choutky.

Reklama

Vydavatelská společnost Bethesda, kterou nemusíme dlouze představovat, promluvila o budoucnosti oblíbené série Fallout. Todd Howard v rozhovoru pro The Guardian řekl zajímavou novinku, kterou se chce firma momentálně ubírat.

Pro vývoj dalšího Falloutu nechce Bethesda k asistenci žádné jiné studio. Další díly Falloutu budou vznikat v interních týmem bez jakékoliv pomoci ze strany jiných vývojářů.

"Neříkám, že ne, ale v současnosti je naše společnost tak obrovská, že je lepší veškeré záležitosti řešit zcela interně... samozřejmě, to není definitivní a může se to změnit,“ upřesnil Howard.

Pokud se ohlédneme do historie této post-apokalyptické série, můžeme najít studio Obsidian, jež na jednom díle pracovalo. Tímto titulem je skvěle hodnocený Fallout: New Vegas. Samotný Obsidian již uvedl, že má o Fallout zájem, ale jak se zdá, prozatím mají smůlu. Alespoň se dočkali menší pochvaly: "Vývojáři z Obsidianu udělali skvělou práci," netají se Howard.

Bethesda momentálně pracuje na Falloutu 76, který se od předchozích dílů bude značně lišit, což spousta hráčů nenese pozitivně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama