Serious Sam 4 bude větší a lepší
Serious Sam 4 Novinka Serious Sam 4 bude větší a lepší

Serious Sam 4 bude větší a lepší

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

První detaily a screenshoty z nového, krvavého a výbušného dobrodružství Sama.

Reklama

Pamatujete si na Serious Sama, tu střílečku, u které jste se mohli pořádně zabavit a užít si spoustu explozí? V dohledné době se Sam vrátí, navštíví nás ve hře Serious Sam 4: Planet Badass, kterou připravují veteráni ze studia Croteam. Ti se rozhodli oživit klasickou sérii a přinést jí do dnešního světa, abychom si opět vychutnali adrenalinovou akci s arzenálem všemožných zbraní a zažili ikonická monstra, jako je Kamikaze bez hlavy nebo Kleer.

Tuhle známou dvojici doplní zbrusu nové typy. Vývojáři se v tiskové zprávě dušují, že Serious Sam 4 bude větší a lepší, zatímco samotný hlavní hrdina bude ještě špatnější. Čeká ho průzkum obrovského prostředí s volitelnými úkoly, tajemstvím a smrtícími nepřáteli. Naštěstí bude moci skočit na svou motorku nebo usednout do neprůstřelného vozu papeže a sejmout spoustu protivníků. Tentokrát na to nebude sám, společníci se nebudou objevovat pouze v cut-scénách, nýbrž zasáhnou přímo do akce a mohou Samovi na jeho epické cestě přes planetu Badass pomoct. Do akce se zapojí Rodriguez, Jones, Hellfire a další.

Pokud by vám to nestačilo, tak podle Steamu se Serious Sam 4: Planet Badass pochlubí singleplayerem, multiplayerem a kooperací, včetně té lokální. Datum vydání stále neznáme.

Lze očekávat, že v dohledné době budou oznámeny i konzolové verze, zatím Serious Sam míří na PC, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama