Šest velkých multiplatformních titulů má být spojeno s Xboxem One
Novinka Šest velkých multiplatformních titulů má být spojeno s Xboxem One

Šest velkých multiplatformních titulů má být spojeno s Xboxem One

Michal Burian

Michal Burian

20
Platformy Xbox Xbox One

Microsoft bude svou konzoli, hlavně Xbox One X, promovat prostřednictvím šesti velkých titulů, včetně Cyberpunk 2077, Splinter Cell, Battlefield V nebo Anthem.

Reklama

Společnost Microsoft si měla zajistit marketingová práva k sedmi velkým multiplatformním titulům. Nelekejte se, neznamená to, že by tyto hry vyšly exkluzivně na Xbox One. Místo toho má firma se sídlem v americkém Redmondu povolení využít tyto hry v reklamách na Xbox One, stejně tak se zmínky o Xboxu One budou objevovat v oficiálních videích těchto titulů. O jaké jde?

Server Rectify Gaming (jako první tvrdil, že výkonnější Xbox One ponese označení X) se od svých zdrojů dozvěděl, že Microsoft bude Xbox One (zejména Xbox One X) propagovat prostřednictvím očekávaného Cyberpunku 2077 od CD Projektu RED, akce Anthem od BioWare, střílečky Battlefield V, nového Splinter Cella, Borderlands 3 a letošního dílu Madden. Proslýchá se i o hrách Shadow of the Tomb Raider a The Division 2.

Pokud je to pravda, tak jde o solidní výběr, vše hodně očekávané a sledované hry, které budou mít velmi dobré prodeje. Jaké hry bude mít Sony? Tam je jistotou další Call of Duty, od loňského roku FIFA nebo Red Dead Redemption 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama